Mit csináljak? Mióta vállalkozó lettem egyre jobban szétesek. Már délután is képtelen vagyok nekikezdeni a munkának.
Figyelt kérdés
4 éve vállakozó vagyok. Amikor még kevés munkám volt, sokat dolgoztam, egyre több lett. Most ott tartok, hogy tele vagyok munkával, és még keresnek folyamatosan. Lényegében ha 14 napból állna egy hét az lenne az ideális. Próbáltam felvenni több embert, de problémás, átver, nem dolgozik. A másik gond, hogy nincs B-s jogosítványom, motorral nyomom, nem tudom kivinni az embert. Már össze vissza kell hazudoznom az ügyfeleknek, hogy ne veszítsem el őket, és árat is emeltem. Folyamatosan fáradt vagyok és szarul érzem magam, úsznak a dolgaim. A legcikibb, hogy már nem bírom délelőtt rávenni magam a munkára, délután mászok ki a helyszínre!!!! Hozzátartozik, hogy a 75-80 éves szüleimmel lakom akik kicsinálnak, mert annyi pénzem nincs hogy külön menjek, és már fizikailag is ki vagyok.... A legnyomasztóbb, hogy a 75 éves anyám aktívabb mint én, amit korán reggel az arcomba kapok.. Már kioróbáltam mindent: Kávé, no kávé, fehérjeital, gyümölcs, vitaminok, szezámkrém stb, megkértem az ismerősöm csörögjön rám reggel fél 7kor... de semmit sem ért, nem birok felkelni, abban a félálom- állapotban úgy érzem nincs értelme... és ami utána jön.... Úgy kelek fel reggel, hogy fáj mindenem és kb úgy érzem magam mint aki éjjel 2x stroke-ot kapott.... 34 éves vagyok és ez egy közepesen nehéz fizikai megterheléssel járó munka, de még 50esek is csinálják..2017. aug. 27. 11:56
1/7 A kérdező kommentje:
Annyit még hozzátennék, hogy próbáltam pihenni, kikapcsolódni, sokat aludni, és két hete azt is csinálom, de még rosszabb!! Ma déli 12 van, átcsúsztak a pihengetés miatt hétvégére a munkáim, és még sehol se vagyok! Fürdőben se voltam.
2017. aug. 27. 12:00
2/7 anonim válasza:
mivel foglalkozol pontosan?? vagy ez titok?? szerintem inkabb orulnod kellene hogy a magad ura vagy es ugy osztod be az idodet ahogy te akarod es nincs fonokod se, ha ilyen sok a munka mindenkepp embert kell felvenned ha kitarto leszel biztos fogsz talalni jo munkaerot nem minden ember sunyi es lusta.
3/7 anonim válasza:
Szerintem lelkileg és idegileg vagy fáradt.Ha van rá lehetőséged,kérd meg egy ismerősöd,aki ért is hozzá,hogy segítsen be.Találj valamilyen módot rá,hogy utolérd magad.Talán egy párkapcsolat is sokat segíthetne.
4/7 anonim válasza:
Az a helyzet, hogy kezdesz kiégni. Visszább kellene venned, kikapcsolódni egy kicsit, esetleg egy másik álláson gondolkodni, amihez lenne motivációd.
5/7 anonim válasza:
Kedves Kérdező,
ha a szezámkrém nem segít, akkor semmi! Szezámkrém...?
Ezt növekedési problémának hívják a szaknyelvben. Van némi gond az önfegyelmeddel, és a vezetési képeségeidet is fejlesztened kellene. Meg kell tanulnod a feladatokat delegálni, és újra kell gondolni az árazást. A szakterületed ismeretének híján többet nem tudok mondani most.
A legnagyobb tisztelettel mondom, h a vállalkozás nem mindenkinek való. Ezen gondolkozz el.
Ha mindenképp folytatni akarod, javaslom, keress egy munkatársat, akinek van jogsija, kocsija, de nem szakmabeli. Elsősorban ügyes kezű, megbízható barátra/rokonra gondolok, olyan emberre, akit régen ismersz, korábbról, mint h elkezdtél pénzt keresni. Nekem annak idején ez a megközelítés vált be.
6/7 anonim válasza:
Rendszert kell vinni az életedbe. Ezt így nem lehet csinálni, mert kibuksz szellemileg és fizikailag is. Szerintem pár hónapig visszább kellene venned, összeszedni magad, szerezni egy jogsit és embereket munkára. Az nem jó dolog, ha halomra vállalsz munkát, de nem tudod teljesíteni. Érdemes lenne elköltöznöd a szüleidtől, mert, ha nem is szándékosan, de az őrületbe tudnak kergetni, ami az egyébként is nehéz helyzetet még jobban megnehezíti.
7/7 anonim válasza:
Hogy vagy most, kérdező? Változott valami? Remélem, jobb lett a helyzet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!