Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Miért van, az ,hogy ilyen sok...

Miért van, az ,hogy ilyen sok ukrán menekültnek több tízmilliós autója van?

Figyelt kérdés
Meg mellette elképesztő lekezelőek, erre felénk is jöttek és minden szállást fikáztak, mindent követeltek laptopot, netet mindent.
aug. 31. 10:49
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:
100%

Kérdező a menekült fogalmát már leírták korábban, ezt nem boncolgatnám tovább.

#17:

Nem is rossz ötlet, bár a helyében csak egy zsák csempe ragasztót, vagy hasonlót öntöttem volna bele, nem kell ehhez beton. Persze pl a vizes blokkot be lehet betonozni, vagy hasonló dolgok.

#18:

Akkor vegyük a saját példánkat. Ha mi mondjuk a románokhoz menekülnénk, vagy más környező országba "ahol béke van", gondolj bele milyen fogadtatást kapnánk, mikor a saját hazánkkal vagyunk határokat és utálnak mindenhol. Arról ne is beszéljünk, hogy a normálisabbak mennyivel kapnának rosszabb bánásmódot a szabolcsi és borsodi c1g4nyok duhajkodása, lopkodása után. Plusz van egy színvonal amit az ember szeretne elérni, megkapni. szép hely Erdély, de én a tehenek, legelők helyett inkább modernebb, a saját piacomnak alkalmasabb helyet keresnék. Nincs bajom az ilyen falusi környékkel sem, vagy tanyavilággal, de az én életem nem ehhez van belőve, nem ehhez vagyok hozzászokva. 1-2 hetet nyaralni még oké, de életvitelszerűen nem tudnék így élni.

Viszont ezt fordítva is igaz, aki eddig ilyen tanyasi nyugisabb környezetben élt, neki meg a Pesti élet a méreg. Összeegyeztethetetlen és inkább vágyik más fajta tájakra. Nem a putris ablaktalan rabló bagázsra gondolok, hanem színvonalra. Persze itt is vannak jobb falusi és tanyasi helyek, de az nem úgy megy, hogy "én ilyen helyen éltem, akkor most beköltözök".

aug. 31. 14:55
 22/22 anonim ***** válasza:
A jog sajnos azt nem tudja tiltani, hogy pofátlanok és követelőzőek legyenek a menekültek. Az ukránok az egész kommunikációs teret uralják nyugaton (minket is beleértve), és bárkit aki csak kicsit is rendre vagy alázatra utasítaná őket, azt oroszbarát agresszor támogatónak bélyegzik.
szept. 2. 15:13
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!