Miért van, az ,hogy ilyen sok ukrán menekültnek több tízmilliós autója van?
10-es: ,,A menekült olyan ember, aki politikai, nemzetiségi, faji, vallási üldözés, idegen megszállás, fegyveres konfliktusok vagy más kényszerítő ok miatt elhagyja a hazáját, és egy idegen országban keres menedéket, illetve ugyanezek miatt nem tud hazatérni."
Forrás: [link]
Felmerül a kérdés,nevezhetjük e menekültnek azt,aki olyan gazdag hogy gond nélkül tud új életet kezdeni bárhol a világon?
Nem attól menekült bárki, hogy eddig hogyan és miként el, hanem attól, hogy bombázzák a hazáját és nem akart cafatokra robbanni az eddigi házában... akár hónapról hónapra él addig, akár gazdag, ugyan úgy menekült...
"minden szállást fikáztak, mindent követeltek laptopot, netet mindent."
Na jó, azért ennyire ne színezd már ki a sztoridat. -.-
#15,
"minden szállást fikáztak, mindent követeltek laptopot, netet mindent."
Na jó, azért ennyire ne színezd már ki a sztoridat."
Nem én írtam, de találkoztam ilyennel én is, és több szállásadó ismerősöm is. Kicsi a szoba, nem tetszik a függöny, miért ilyen a WC-papír, miért csak WIFI van, nekik netkábel kell, volt, akinek szerelőt kellett hívnia utánuk, mert eldugult a WC, és 6 db kanalat meg egy lepedőt szedtek is csövekből - beledobálták, mert nem az övék, kit érdekel, ha tönkremegy.
17.
(Haver apja dolgozik egy olyan cégnél, ami bankkal van szerződve, és bebukott hiteles lakásokkal foglalkoznak, a kiköltözés után átnézik műszakilag, ha gond van javítják, meg utána eladásig állagmegóvást csinálnak. Mutatott fotót, hogy a nappali közepén, betont kevert a kiköltöző, és az összes lefolyót, WC-t, összefolyót, teleöntötte vele!)
En inkabb mas oldalrol kerdeznek: Meddig szamit valaki menekultnek?
A szomszedos orszagokban mar beke van. De o tovabb menekul Europa tuloldalara. Ez meg mindig jogos? Konkretan sokan Irorszagig menekultek, mert ott joval magasabb osszegu segelyt kaptak.
Es bizony van eleg sok pofatlan kovetelozo kozottuk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!