Mi lett ez a nagy rosszindulatok a magyarok részéről?
Benne vagyok egy Facebook csoportba, egyenruhákról szóló csoportba, van aki vasutas egyenruhát, van aki feltölti milyen katonai egyenruhája van, illetve hord jelenleg. Én szeretem az egyenruhákat, így itt a neten élem meg ezt, meg munka közben hordok.
Mi lett a magyarokkal? Mi ez a rosszindulat?
A lényeg, egy férfi nőnap alkalmából feltöltött ukrán katonanőkről fényképeket, hogy milyen egye ruhákat hordanak, meg mennyire tiszteli őket. Amik rá érkeztek kommentek valami elképesztő durvák voltak.
Pl.:
Halál rájuk, szopkodt az ukrán farkat, tetves ribik, remélem megdöglenek mind, köszönöm Putyinnak a nácitlanítást, Putyin re reméli kiírtja az ukrán népet, miért hallgattarok amikor az ukrán nácik népírtást rendeztek(ez mondjuk kamu mint a ház) stb.
Mi ez a nagy rosszindulat a magyarok felé?
Szerinted reprezentatív halmazt képeznek azok a fotelhuszárok, akik a neten élik ki a frusztrációjukat?
Igen. Maga a kérdés is vicces. Amikor általános emberi viselkedésből arra jutunk, hogy az magyargyűlölet. Dehogyis. Az igaz, hogy a magyar tényleg tudja a magyart őszintén és pusztításig menően gyűlölni, ez a népünk egyik nagy baja, de alapvetően szerethető kedves emberek vagyunk. Vitatkozni nem szeretünk, a "nagy" nemzeti ügyek szentek, minden realitáson és észszerűségen túl. Ebből adódnak a konfliktusok.
Én azt szoktam mondani, hogy nem gyűlölőm a magyarokat, hanem ismerem. Nagyon szeretném, ha a magyar testvéreim egy kicsit okosodnának és legalább a saját érdekeiket felismernék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!