Csak engem nem érdekel egyáltalán se az Ukrán, se az
Izraeli háború?
Figyelt kérdés
Egy kommentben olvastam Facebook-on, hogy minden normális embernek magába kell szállnia az Ukrán és az Izraeli háború miatt, és imádkoznia kell a a békéért.
Engem viszont egyáltalán nem érdekel egyik háború sem, van épp elég dolog, ami miatt aggódom a saját életemmel kapcsolatban, de ezek a háborúk, ameddig közvetlenül nem érintenek, addig nem érdekelnek.
Engem csak annyira érdekel, hogy tudjam mikor fog (ha fog) közvetlenül is érinteni, de ennyi. Persze sajnálom azokat akik részt vesznek benne, de nem tudok mit kezdeni a békéért szóval ez ennyiben is marad.
2023. okt. 22. 10:01
2/18 anonim válasza:
Engem sem érdekel, szerintem az egész egymást daráljuk szitu egy hülyeség. Nyílván akik ebben a borzalomban részt vesznek (független attól, hogy ukrán orosz stb) sajnálom, de én nem tudok mit kezdeni ezzel. Várjuk a békét de nem fogok élettelenül várni
2023. okt. 22. 10:07
3/18 anonim válasza:
Nyilván egy háború szörnyű dolog, de nem lettem ettől szomorúbb vagy depressziósabb.
2023. okt. 22. 10:08
4/18 anonim válasza:
Bírom amikor úgy kezeli a média a híreket, mintha itthon is háború lenne, kell a feszkó, hogy legyen vekengés milyen szar a helyzet!
2023. okt. 22. 10:20
5/18 anonim válasza:
Nagyon figyeled világban történő dolgok:
-->Migráns örület kormány,média hisztizés
-->Covid örület kormány,média hisztizés
-->Orosz/ukrán háború örület kormány,média hisztizés
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!