Akik ennyire élvezik a robbangtgatást hogy egész éjjel és még most hajnalban is lövik azok miért nem mennek el az ukrán háborúba? Ott kiélvezhetnék ezt a hajlamukat...
Figyelt kérdés
2024. jan. 1. 03:53
1/15 anonim válasza:
Mert nem vagyok ukrán, sőt, még a közelében sem lakom az említett országnak.
Üdv, egy Közép-magyarországi petárdázó.
2/15 anonim válasza:
Vagy mert nem dobalnak inkabb kest a csaladtsguk feje folott levo tablaba. Az is veszelyes meg kartekony . Csak minket nem zavar…
3/15 anonim válasza:
#2 Mert nem vagyok szadista állat, csupán szeretem a hangzavart.
Üdv.: egy Közép-magyarországi petárdázó.
4/15 anonim válasza:
mert reggel 6-ig legálisan lehet még használni. nem értem, mit nem lehet kibírni évente egyszer este 6-reggel-ig. az ilyen költözzön tanyára
5/15 anonim válasza:
7/15 anonim válasza:
4: Mért nem te mész inkább tanyára robbantgatni?
8/15 anonim válasza:
Majd ha itt nálunk is lesz végre háború, akkor lehet hogy nem fogok petárdázni.
9/15 anonim válasza:
#4 Egyetértek önnel, de én a tanyán is ahol lakom Kecskemét közelében, és a városban is robbantgatok.
Üdv.: egy Közép-magyarországi petárdázó.
10/15 anonim válasza:
Mert az egyik a bulizásról és az életről szól, a másik meg a pusztításról és a halálról. Nem is tudom melyik a szimpatikusabb így elsőre, de tényleg.
Azért, mert téged irritál még nem kell ám rosszat kívánni sem a másiknak, mert akkor nem tudom, hogy te például mivel is leszel jobb a másiknál. Gondolkodj el ezen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!