Miért van az ,hogy a magyarok ennyire érzéketlenek lettek?
Ha az ukrán háborúról szóló cikkek vannak, és ukrán áldozatokról szól nagy része tele pakolja vicces emojikkal, emberek halálát. A kommentmező valami félelmetes: megérdemlik a halált, nácik, így jár akinek színész az elnöke, hajrá Putyin, atombombát Kijevre stb....
Mondom azta rohadt, emberek halálára megérdemlik, meg szurkolnak Putyinnak, meg igazat adnak az orosz hadseregnek amikor nőket erőszakolnak meg.
Kérdésem mi lett a magyar társadalommal? De való életben is egyetemi volt tanárom is azt állítja ,hogy bucsai mészárlás azért kellett, hogy mi hamarabb béke legyen, ezért tették, fenyegetésként. De való életben is mást se hallok barátaimtól ,kollégáimtól mennyire menő ez a Putyin, mennyire jó amit csinál.
Én elismerem nem bánt jól Ukrajna a kisebbségeikkel, de komolyan ezt az ész nélküli pusztításnak tapsol a magyar nép számomra felfoghatatlan. Kit érdekel a nyelvtörvény amikor városokat, falvakat törölnek le a bombákkal az oroszok a földről?
Nekem több ukrajnai magyar ismerősöm már kitörölt sok magyart Facebook ismerősei közül, mert undorítónak tartja, hogy a magyarok ennyire az oroszoknak tapsikolnak. Meg nem hiszik el, mi lett a magyarok gondolkodásával.
A kérdésem, mi lett a magyarok értékrendjével?
Pl.:
"Kit érdekel a nyelvtörvény amikor városokat, falvakat törölnek le a bombákkal az oroszok a földről?"
Mondjuk engem. És nem sajnálnom őket, ki szelet vet, vihart arat.
A legtöbb embernek jelentéktelen Ukrajna is meg Oroszország is.
Most kezdjek el sírni rajta?
2014 óta xarakodik putyin ukrajnával, hogy ne náciskodjanak.
Az ukránok meg mégiscsak nácik akartak lenni.
Én is úgy gondolom, hogy inkább hoznák haza ide a magyarokat azt egy fillért se adjanak nekik.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!