Miért van, az ,hogy ilyen sok ukrán menekültnek több tízmilliós autója van?
Ha itt lenne háború, akkor én is fognám a sátorfámat és csapatnák nyugatra.
Teljesen logikus szerintem, hogy a meglévő autómat használom aminek a jelenlegi értéke is jóval 10 millió felett van.
Most ezek alapapján akinek van pénze, vagy volt, mert éppen porig rombolták az otthonát, akkor ő nem menekülhet?
Az pedig, hogy egy menekült mennyire követelőző az már egyéni tulajdonság, így ez nem általánosítható. A másik dolog pedig nem vagy köteles segíteni nekik.
Én alapban azt sem értem, hogy miközben nekem, ha azt mondod, hogy "ukrán nő", akkor ez ugrik be: [link]
Miközben idehaza, minden menekültes tudósításban cig..., olyan "indiai" kinézetűeket látni.
Miért, idehaza mi van?
Mindenki sír, hogy nincs lóvé, de az utak, meg a parkolók tele SUV német prémium kocsikkal, mindenkinél Ájfos, meg sorok kígyóznak Nájkidzsordenérmex cipőkért 100/darab pénzért. Ja, és kukák mellett akkora TV-s dobozok, mint valami esküvői asztal lapja.
10. Természetesen nevezhetjük. "A menekült olyan személy, aki származási vagy szokásos lakhelyének országán kívül van, mert faji, vallási, nemzetiségi, politikai üldözés éri, vagy mert egy üldözött társadalmi csoport tagja."
Amire te gondolsz, az a szegény-gazdag szópár.
Nem tudom, mi ez a tévképzet a fejekben, hogy a menekült az automatikusan ágrólszakadt szegényt is kell, hogy jelentsen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!