Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Miért van, az ,hogy ilyen sok...

Miért van, az ,hogy ilyen sok ukrán menekültnek több tízmilliós autója van?

Figyelt kérdés
Meg mellette elképesztő lekezelőek, erre felénk is jöttek és minden szállást fikáztak, mindent követeltek laptopot, netet mindent.
aug. 31. 10:49
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
76%
Talán mert a háború nem csak a szegényekre jelent veszélyt, a gazdagot is simán ugyanúgy agyonb@ssza a bomba, sőt még csak nem is golyóálló a gazdagabb ember sem. És értelemszerűen a vagyontárgyait mindenki menekíti, aki csak teheti.
aug. 31. 11:07
 2/22 anonim ***** válasza:
92%

Ha itt lenne háború, akkor én is fognám a sátorfámat és csapatnák nyugatra.

Teljesen logikus szerintem, hogy a meglévő autómat használom aminek a jelenlegi értéke is jóval 10 millió felett van.

Most ezek alapapján akinek van pénze, vagy volt, mert éppen porig rombolták az otthonát, akkor ő nem menekülhet?

Az pedig, hogy egy menekült mennyire követelőző az már egyéni tulajdonság, így ez nem általánosítható. A másik dolog pedig nem vagy köteles segíteni nekik.

aug. 31. 11:11
 3/22 anonim ***** válasza:
30%
Ó, felénk is jártak ilyenek, akkora terepjáróval, hogy alig fért be a kapun, és a legnagyobb problémájuk az volt, hogy mi az, hogy este 8-kor zárva van a strand. Ezek nem igazi menekültek, hanem turisták.
aug. 31. 11:19
 4/22 anonim ***** válasza:
69%
4. Igen, mert az "igazi menekült" egy szál rongyos gatyában jár, csak száraz kenyeret és vizet kér, meg egész nap a sarokban ül és maga elé bámul, ugye?
aug. 31. 11:28
 5/22 anonim ***** válasza:
8%

Én alapban azt sem értem, hogy miközben nekem, ha azt mondod, hogy "ukrán nő", akkor ez ugrik be: [link]

Miközben idehaza, minden menekültes tudósításban cig..., olyan "indiai" kinézetűeket látni.

aug. 31. 11:32
 6/22 anonim ***** válasza:
Milyen sok?
aug. 31. 11:34
 7/22 anonim ***** válasza:
54%

Miért, idehaza mi van?

Mindenki sír, hogy nincs lóvé, de az utak, meg a parkolók tele SUV német prémium kocsikkal, mindenkinél Ájfos, meg sorok kígyóznak Nájkidzsordenérmex cipőkért 100/darab pénzért. Ja, és kukák mellett akkora TV-s dobozok, mint valami esküvői asztal lapja.

aug. 31. 11:39
 8/22 anonim ***** válasza:
69%
6. Külföldön élek, de szórakozásból időnként szívatom magam egyik-másik magyarországi tévéadó "híradójának" megtekintésével. Érdekesmód ott sem azt az embertípust látom többségben, akinek a képe "magyar állampolgár" címszó alatt először a bevillan a tudatomba...
aug. 31. 11:39
 9/22 anonim ***** válasza:
41%
Felmerül a kérdés,nevezhetjük e menekültnek azt,aki olyan gazdag hogy gond nélkül tud új életet kezdeni bárhol a világon?
aug. 31. 11:40
 10/22 anonim ***** válasza:
100%

10. Természetesen nevezhetjük. "A menekült olyan személy, aki származási vagy szokásos lakhelyének országán kívül van, mert faji, vallási, nemzetiségi, politikai üldözés éri, vagy mert egy üldözött társadalmi csoport tagja."

Amire te gondolsz, az a szegény-gazdag szópár.

Nem tudom, mi ez a tévképzet a fejekben, hogy a menekült az automatikusan ágrólszakadt szegényt is kell, hogy jelentsen.

aug. 31. 11:41
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!