Mi a véleményetek egy olyan nőről, aki a 69-es számot tetováltatta a karjára?
Ma láttam a metróban, előttem volt a mozgólépcsőn. Fel sem figyeltem rá, egyszerű fiatal irodista pitshának nézett ki, aránylag visszafogott business casual öltözékben.
Azonban hátul a felkarján, kicsivel a könyöke fölött megláttam a 69-es számot...
Mit gondolnátok erről a nőről a fenti információk birtokában?
Mit gondolnátok róla, mint ismerős/barát és mit gondolnátok róla, mint irodai alkalmazott?
Semmit. Nem szoktam elgondolkodni random tetoválásokon. Lehet szerecseszám, lehet csak rák csillagjegy, vagy az anyja/apja/fontos rokonának/akárkijének a születési éve.
Ha a barátom az illető, akkor nem lesz szrabb barát. Ha random idegen, akkor letojom. Ha meg munkáltató vagyok, és a beosztottamon van, akkor meg sem érdekelne különösebben, nem ettől fog rosszabbul dolgozni.
Arról viszont meglenne a véleményem, ha valaki random embereket picsának nevez, pláne ha csak a business casual öltözet miatt.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!