Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Miért zavarta ez a volt...

Miért zavarta ez a volt osztálytársaimat még álltalánosban is? Mindig megszóltak miatta.

Figyelt kérdés
Kinéztek lenéztek azért mert sok rózsazsín cuccot hordok. fekete kék szürke ruhákat nem szerettem soha inkább a feltünő színeket kedvelem. Azért furcsa hogy lenéztek miatta mert sok tanár is járt rózsaszínben pedig ők idősebbek jóval mint én. L

ma 12:55
 1/7 anonim ***** válasza:
Nem tudom, de engem is kigúnyoltak mikor általánosban rózsaszín kabátom volt… valamiért cikinek számít, csak nem tudom miért.
ma 13:02
 2/7 A kérdező kommentje:
amugy sztem meg az a ciki ha valaki nem hord pinket lányként.:D De nem szólom le akkor se őket aki nem hord pinket.
ma 13:03
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
50 évesen imádom a pink ruhákat.A francot sem érdekli, hogy kit zavar.
ma 13:07
 4/7 A kérdező kommentje:
3: helyes!
ma 13:07
 5/7 anonim ***** válasza:
100%

Kiforratlan személyiségek voltatok/vagytok:

1. Nem cikizünk azért másokat, mert más az ízlésük.

2. Leszarjuk mások véleményét, ha egyszer nekünk ez tetszik, akkor ebben fogunk járni.

ma 13:08
 6/7 anonim ***** válasza:

#1 vagyok

Amúgy én magam is utáltam a rózsaszínt, csak szüleim valamiért olyan kabátot vettek. :D de azt azóta se tudom, cikizni miért kell valakit a színek miatt amiket hord….

ma 13:09
 7/7 Metionin ***** válasza:
Mert idióták és mert fingjuk nincs az életről. Nekem anno azért szólogattak be, mert mindig feketét hordtam, ovis korom óta az tetszik, amióta van saját pénzem amiből öltözhetek, a mai napig abban járok. Általános iskolában még színeset kellett hordanom, akkor meg azért cikiztek, hogy gyerekes ruháim vannak. Valahogy nem fogták fel, hogy nem mindenki választhat magának ruhát, amíg a szülő tartja el és veszi neki a cuccokat, addig azt kell hordani, amit kap. Másnak megvették a farmert meg a szép felsőt, nekem nem, ez van. Sosem értettem, miért kell azzal foglalkozni, hogy random osztálytárs milyen ruhában van.
ma 13:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!