Ciki lenne, ha 35 évesen, beiratkoznék egy képzésre, okj-s, és az osztálytársaim jóval fiatalabbak lennének?
A kérdés cikisebb.
Azt jelenti, hogy 35 évesen nem sikerült még annyi önbizalmat szerezned, hogy ne más véleménye befolyásoljon.
Megrekedni egy szinten, az a ciki! Ha már úgy érzed, nincs mit vagy nincs miért tanulni, fejlődni, helyette kifogásokat lehet keresni!
Én 45 évesen megyek szeptembertől újra egyetemre a harmadik diplomámért. Eszem sosem volt sok, de motiváltságom az igen. És nagyon várom már! :)
Jó tanulást neked is!
Egyetemen nekem volt 74 éves szaktársam. Senki sem szerette. De nem a kora, hanem minden más miatt. Kijárt már 2 orvosi (féle) egyetemet (nálunk és Ausztáliában is egyet), hozzánk meg csak azért iratkozott be, hogy lám milyen a menedzsment része.
Nagyon rá volt cuppanva a Covid témára, mindenből ki tudta hozni, s minimum 10 percig beszélt róla.
És mindenbe belekötött, s osztotta az észt, amihez vagy neki nem volt semmi köze, vagy a beszélgetőpartnerének.
Mindeközben meg voltam úgy TDK-n, hogy az alattam egy egy évvel járó pont akkor lett 33. Ő jófej volt. S mikor ezt megünnepelendő a 21 éves, a 22 éves, a 33 éves meg a 47 éves elment inni, az is jó volt. (Utóbbi tanársegéd és akkor a soförünk volt)
Nem a szám számít.
Én 24-25 évesen és 29 évesen jártam olyan szakképzésre, ahol - egy rövid időszakos kivétellel - rajtam kívül csak csajok voltak. :D A második esetben volt olyan, hogy elindult egy másik fickó is és valamiért lelépett. Pont a két szakma közötti átmenet a munkám.
35/F
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!