Szingliként 30 felett nem fura látni az olyan volt osztálytársaitokat, akiknek már több éve iskolába jár a gyerekük?
Figyelt kérdés
Bar nem tervezek gyereket, mindig fura belegondolni, hogy egykor hasonlóak voltak a problémáink, most teljesen más.dec. 6. 19:16
1/17 anonim válasza:
Nem fura.. Én arra gondolok, hogy de jó, hogy nekem nincs és ennyivel könnyebb nekem. :))
2/17 anonim válasza:
Nem, a többségükről tudom hogy elvált, így nincs benne semmi irigyelni való.
5/17 anonim válasza:
Tuti nem lenne semmi energiám gyereket felnevelni.. Magamat is alig bírom elviselni.
6/17 anonim válasza:
Nekem nem fura, hiszen ez a természetes. 35 évesen nekem már inkább az a fura, ha valakinek nincsen gyereke, családja, mint ahogy nekem sincs.
7/17 anonim válasza:
Nekem sem fura, azt szoktam gondolni hogy nekem jobb.
8/17 anonim válasza:
Nekem oviba járt a kicsi, amikor az osztálytársamnak unokája született. 38 évesek voltunk.
9/17 anonim válasza:
Nekem is firdítva fura másoknak már rég kirepult a gyereke kvái klletve le van ejtve a tizen huszonéves gyerek es pasiznak nőznej az elvált szüleik meg tudnak randizni élni ismerkedni én meg válás után kisgyerektol mozdulni se tudok, 20 évig nincs senkim mert magánéletem sincs.
10/17 anonim válasza:
Nem. Mert tudom, hogy mindenki más, és azoknál az osztálytársaimnál talán 1 vagy 2 kivétellel nem csodálkozom rajta... pl. nagyon hithű katolikusnál nem csodáltam, hogy 22 évesen megnősül és rögtön gyerek. Vagy annál, aki olyan családból jött, hogy anyu-apu 19 évesen házas, 20 évesen gyerek és nem tűnt az az osztálytárs nagyon liberálisnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!