Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Szingliként 30 felett nem...

Szingliként 30 felett nem fura látni az olyan volt osztálytársaitokat, akiknek már több éve iskolába jár a gyerekük?

Figyelt kérdés
Bar nem tervezek gyereket, mindig fura belegondolni, hogy egykor hasonlóak voltak a problémáink, most teljesen más.

dec. 6. 19:16
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
70%
Nem fura.. Én arra gondolok, hogy de jó, hogy nekem nincs és ennyivel könnyebb nekem. :))
dec. 6. 19:18
 2/17 anonim ***** válasza:
70%
Nem, a többségükről tudom hogy elvált, így nincs benne semmi irigyelni való.
dec. 6. 19:26
 3/17 anonim ***** válasza:
51%
1# Anyukák látom lepontoztak.
dec. 6. 19:34
 4/17 anonim ***** válasza:
65%
Nem. Ők szivatták meg magukat. :D
dec. 6. 19:40
 5/17 anonim ***** válasza:
79%
Tuti nem lenne semmi energiám gyereket felnevelni.. Magamat is alig bírom elviselni.
dec. 6. 19:42
 6/17 anonim ***** válasza:
17%
Nekem nem fura, hiszen ez a természetes. 35 évesen nekem már inkább az a fura, ha valakinek nincsen gyereke, családja, mint ahogy nekem sincs.
dec. 6. 20:22
 7/17 anonim ***** válasza:
100%
Nekem sem fura, azt szoktam gondolni hogy nekem jobb.
dec. 6. 22:51
 8/17 anonim ***** válasza:
100%
Nekem oviba járt a kicsi, amikor az osztálytársamnak unokája született. 38 évesek voltunk.
dec. 7. 00:02
 9/17 anonim ***** válasza:
100%
Nekem is firdítva fura másoknak már rég kirepult a gyereke kvái klletve le van ejtve a tizen huszonéves gyerek es pasiznak nőznej az elvált szüleik meg tudnak randizni élni ismerkedni én meg válás után kisgyerektol mozdulni se tudok, 20 évig nincs senkim mert magánéletem sincs.
dec. 7. 06:17
 10/17 anonim ***** válasza:
100%
Nem. Mert tudom, hogy mindenki más, és azoknál az osztálytársaimnál talán 1 vagy 2 kivétellel nem csodálkozom rajta... pl. nagyon hithű katolikusnál nem csodáltam, hogy 22 évesen megnősül és rögtön gyerek. Vagy annál, aki olyan családból jött, hogy anyu-apu 19 évesen házas, 20 évesen gyerek és nem tűnt az az osztálytárs nagyon liberálisnak.
dec. 7. 15:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!