Fiatal lányok! Ti mikről szoktatok beszélgetni a barátnőitekkel és az osztálytársaitokkal?
Háztartás,főzés,párkapcsolat,-szex,munka,pénz,időjárás.
De gyanítom,hogy nem az én korosztályomat "szólítottad" meg,mint fiatal.
22N
A baratnokkel barmirol. A pletykaktol kezdve a muveszfilmekig minden fele tema szobajohet nalunk.
Szimpla osztalytarsakkal altalaban az aktualitasokat beszeljuk meg.
17 vagyok.
Filmek, könyvek, élmények, túrázás-kirándulás, és az ehhez tartozó felszerelések, közéleti-politikai dolgok, stb.
Barátnőm horror film őrült (én már annyira nem), erről is folyik néha a témázás. De van, hogy direkt nagyon rossz filmeket nézünk meg, gagyi romkomokat, és röhögünk.
#4-es azthiszem bírom a barátnőidet:DDD
Mi mindenről szinte a barátnőimmel. Néha fikázzuk a szerintünk szar sztárokat/énekeseket/filmeket/sorozatokat. Mindig elmondjuk hogy van e valami problémánk, vagy megkérdezzük egymástól, hogy mit fogunk csinálni az elkövetkezendő napokban. Együtt kibeszéljük azt akit utálunk.:D
Meg ilyenek..:)) Meg néha kitalálunk helyzeteket és elmondjuk,hogy mit csinálnánk olyankor.
Osztálytársaimmal csak akkor beszélek ha muszáj. Az általában tanulással kapcsokatos.
hát nagyon sokmindenről. pl. animék, japán, sorozatok, filmek, pasik, youtube videósok, politika, otthoni konfliktusok, könyvek, tanulással kapcsolatos dolgok, vallás, ilyesmi.
18/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!