Lányok, ti ölelkeztek a barátnőitekkel?
Mi szoktunk. Ölelés, puszi mindennapos. Sokszor csak úgy egymásra hajtjuk a fejünket. Nálunk ezek a dolgok természetesek. :)
De persze az is teljesen normális lehet ha valaki ezeket nem csinálja. Ezzel nincs gond. Minden ember függő.
Emberfüggő. Semmi nem fura szerintem. Ha valamire azt mondod, fura (érdekes módon mindig az a fura, amit mások csinálnak), nem lesz a te kapcsolatod jobb. Az övék sem.
Én nem puszilkodom, de családdal sem szeretek. Ölelkezni annál inkább.
Én nem szoktam, ha valaki megölel, akkor visszaölelem, de elég furán érzem magam olyankor. Rokonokkal sem szeretek, de mindig mindenki végigpuszil mindenkit, hát ezt el kell tűrnöm sajnos :/ :D Mondjuk alapból nem nagyon rajongok az emberi kapcsolatokért.
16L
Én puszit soha, de az ölelés mindennapos :) Valahogy az osztályban ez alakult ki a tavalyi tanévben, akkor még reggel meg a nap végén, amikor indultunk haza szinte minden lány megölelt mindenkit (nagyon jóban vagyunk) . Most már egy kicsit leszűkült a kör, én reggel most 3 barátnőmet ölelem meg (ők a legjobbak, van még egy, de ő nem szeret ölelkezni), meg a legjobb fiú barátomat.
16/L
Köszi a sok választ. Bocs,hogy furának neveztem.
"Minden ember függő."
Ezen jót nevettem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!