20+ éves csajok, ti milyen gyakran találkoztok a barátnőitekkel?
Egy olyan barátnőm van, akivel találkozni szoktam, kb. 1-2 hetente, de majdnem minden nap beszélünk telefonon (akár órákat is - vezetékesen ingyen van a csomagomban, úgyhogy ez nem gond).
A két másik barátnőm már évek óta külföldön él és dolgozik, ráadásul mindketten nagyon messze, egyiküket évente egyszer látom, amikor hazalátogat, a másikukat sajnos nem láttam személyesen azóta, amióta elköltözött.
27/N
Változó. Van, hogy hetente többször is, van, hogy akár hetekig nem. Attól függ, kinek hogy alakul a suli/meló beosztás.
25L
Ki mikor ér rá.
Van akivel minden héten találkozom 1x de van olyan akivel csak egy hónapban 1x tudok találkozni.
A neten minden héten beszélünk bár ez is változó
Jó lenne minden nap de tanulnak/dolgoznak így nem érnek rá.
Minden nap vagy 2 naponta attól függ milyen dolga van nekem és neki is.Mind a ketten munka nélküliek vagyunk jelenleg.
Amikor dolgoztunk akkor heti 1x-2x találkoztunk,de minden nap beszéltünk viberen/messengeren.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!