Fiatal felnőtt emberek (kb 18-25) ti van hogy az általános iskolai osztálytársaitokkal álmodtok? De idősebbek is válaszolhatnak
Akikkel elvileg ugye 8 évig voltatok együtt. Nem kell nagy dolgokra gondolni, egyszerűen csak (fő)szereplői egy hülye álmotoknak, viszonylag gyakran.
Azt vettem észre, hogy a családtagjaimmal, az általános iskolai emberekkel (8 év) és a középiskolai emberekkel (4 év), sokat álmodok (viszonylag, tehát talán havi szinten néhányszor), az azóta megismert emberekkel viszont szinte semennyit sem.
24/F
3:
De én olyanokkal is álmodok viszonylag sokszor, akikkel már 10 éve nem találkoztam.
Nem gyakran, de velem is előfordul, hogy volt osztálytársakkal álmodok, akiket évek óta nem láttam még képen sem, nem hogy élőben. Volt tanáraimmal is szoktam álmodni.
Pont ma álmodtam azt, hogy egyetemen megbuktatott a gimis fizika tanárom, én meg értetlenkedtem, hogy de hát nekem nincs is fizika tárgyam. :)
Vannak ilyenek, az agy folyamatosan dolgozik. Ki tudja, lehet, hogy épp régi emlékeket dolgozott fel, és ilyen formában jött ki. :)
Nálam elég speciális a helyzet, mivel én 8osztályos gimibe jártam... én velük álmodom nagyon sokat, még maholnap 27 éves koromban is... meg sokszor van, hogy a régi osztálytermemben játszódik az álmom tanórán, de néha úgy, hogy a volt osztálytársaim mellett osztálytársam pl. volt egyetemi tanárom, mostani kollégáim, Fördős Zé stb... szóval elég vicces dolgok :D. Általánosokkal kevesebbet, sőt szinte semmit.
Mondjuk én néha a mostani kollégáimmal is álmodtam, de inkább azért, mert nagyon stresszes volt beszokni a melóba, és folyton a munkával álmodtam :D.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!