Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Más is így érez huszonévesen?

Más is így érez huszonévesen?

Figyelt kérdés
A korom szerint már felnőtt vagyok, de egyáltalán nem érzem úgy. Még nem tudom ki vagyok és mit fogok csinálni az életemben, azt sem tudom mit szeretnék igazából. Járok egyetemre, mellette dolgozok diákmelót, van párom, szerető családom, de valami mégis hiányzik.

2016. máj. 18. 09:37
 1/7 anonim ***** válasza:

Én tudom mit fogok csinálni az életemben, de nem tudom ki vagyok és biztos, hogy nem vagyok felnőtt. :D

Mindég hiányzik valami, néha nem tudom mi az, de nem parázok, majd eljön az ideje annak is, hogy egyszer megállok, megnézem mim van és azt mondom, ennél jobb már nem is lehetne. Akkor is ezt fogom mondani, ha semmim nem lesz, mert törekszem arra, hogy jó életem legyen és ne bánjak meg semmit.

24/l :3

2016. máj. 18. 09:47
 2/7 anonim ***** válasza:

17 eves korom orlta vagyok felnőtt.

De egyben mindig is bolond leszek.

2016. máj. 18. 10:11
 3/7 anonim ***** válasza:
sajnos így, és már nagyon utálom ezt a kilátástalan állapotot.
2016. máj. 18. 10:32
 4/7 anonim ***** válasza:

Szerintem ebben semmi fura nincs.

Én sem éreztem magam felnőttnek huszonévesen.

Sőt, időnként még harmincas koromban sem.

De szerintem ez inkább jó :)

2016. máj. 18. 10:36
 5/7 anonim ***** válasza:
örülj neki. nekem nagyon korán fel kellett nőnöm, sajnos már 15 évesen sem érezhettem magam gyereknek. most 22 évesen 40 nek érzem magam kb...
2016. máj. 18. 10:41
 6/7 anonim ***** válasza:

Család,szerelem,munka,tanulás..ez egy általános kép az életről.Mégis minden ember hiányol valamit.Nagyon jól megfogalmaztad hogy te miben is szeretnél jobban elmélyedni..az önismeretedben.Tudni akarod ki vagy valójában és keresed a helyed a világban.

Elindulhatsz ezen az úton,de ne vedd túl komolyan ugyanis beleőrülhetsz.Figyeld meg mit szeretsz csinálni,mi érdekel igazán,hogyan reagálsz egyes helyzetekben és rövidesen megkaphatod a választ.Sok sikert! :)

2016. máj. 18. 11:11
 7/7 anonim ***** válasza:

Én most nyáron leszek 23 és értem nagyjából mit mondasz, de bennem kilátástalanság helyett inkább izgalom van. Nem tudom még 1oo% biztosan ki vagyok, pedig szerető párom van, külön élek már a szüleimtől, az iskolát is befejeztem, külföldön vagyok, szóval hivatalosan is felnőtt életet élek.

Viszont abban még nem avgyok biztos, hogy ki is vagyok pontosan, mit akarom elérni az életben. Épp most alakulnak ki ezek a dolgok ami szerintem izgalmas, én rengeteg lehetőséget látok ebben.

Minden azon múlik, hogy fogod fel a dolgokat. Az alapok megvannak, innentől a Te döntésed, mihez szeretnél kezdeni, miben szeretnél fejlődni, mire szeretnéd szentelni az életed. Próbálj ki mindenfélét és majd rájössz, mi is tesz igazán boldoggá.

2016. máj. 18. 15:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!