Szingliként 30 felett nem fura látni az olyan volt osztálytársaitokat, akiknek már több éve iskolába jár a gyerekük?
Nekem csak annyira fura, hogy én nem tudom megérteni, hogy nekik ez tényleg jó. Elfogadom persze, de nem irigykedem rájuk cseppet sem. Nem az én utam, én nem akarok úgy élni, ahogy ők.
Pl 2 okoska osztálytársam is fiatalon szült, 0 karriert csináltak. Pedig tanultak sokat érte. Nekem furcsa, hogy miért nem vártak legalább még egy pár évet, de az ő életük. Fő, hogy mindenki boldog legyen a választott életében, nem számít más véleménye.
Mire az én lányom 18 éves lesz(7 ev múlva)addig a legtöbb volt osztalytarsamnak a gyereke lesz 8-9 éves.
Én azt gondolom, hogy nem fura egyik helyzet sem
Nekem a főnököm annyi munkát rak a nyakamba hogy örülök, hogy élek.
És ez egyébként a főnököt abszolút nem zavarja. Mindent azzal magyaráz, hogy emberhiány van.
Tegnap is dolgoztam és holnap is megyek.
Tudomásom szerint a volt osztálytársaimnak sincs gyereke. Lehet ők is halálra vannak hajtva.
Egy 35 éves sebészeti asszisztens.
Szép napot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!