Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Szingliként 30 felett nem...

Szingliként 30 felett nem fura látni az olyan volt osztálytársaitokat, akiknek már több éve iskolába jár a gyerekük?

Figyelt kérdés
Bar nem tervezek gyereket, mindig fura belegondolni, hogy egykor hasonlóak voltak a problémáink, most teljesen más.

dec. 6. 19:16
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
100%
Nem vagyok szingli, de nem fura, sot.. nem birjuk a gyerekeket, nem is akarunk. Inkabb sajnaljuk oket 😅
dec. 8. 00:45
 12/17 anonim ***** válasza:
100%

Nekem csak annyira fura, hogy én nem tudom megérteni, hogy nekik ez tényleg jó. Elfogadom persze, de nem irigykedem rájuk cseppet sem. Nem az én utam, én nem akarok úgy élni, ahogy ők.

Pl 2 okoska osztálytársam is fiatalon szült, 0 karriert csináltak. Pedig tanultak sokat érte. Nekem furcsa, hogy miért nem vártak legalább még egy pár évet, de az ő életük. Fő, hogy mindenki boldog legyen a választott életében, nem számít más véleménye.

dec. 10. 10:40
 13/17 anonim ***** válasza:
100%
Nem, de a korai szülés, meg családalapítás elcseszi az ember életét. Én mint pasi, úgy vélem, az első gyerek a nő szemszögéből 28 év felett. Persze most sokan ugranak a csok miatt, de felis kell nevelni a gyerekeket.
dec. 10. 11:00
 14/17 anonim ***** válasza:
69%

Mire az én lányom 18 éves lesz(7 ev múlva)addig a legtöbb volt osztalytarsamnak a gyereke lesz 8-9 éves.

Én azt gondolom, hogy nem fura egyik helyzet sem

dec. 10. 14:20
 15/17 anonim ***** válasza:
100%
Én nem tudnék így élni, de hát ők tudják.. Egy gyerekhez extra energia kell, illetve rendkívül időigényes.. Sokan szerintem anyagi megfontolásból házasodnak össze, vállalnak gyereket, a CSOK miatt gondolom, meg babaváró hitel, kedvezményes lakáshitel stb... Így akarják magukat bebiztosítani anyagilag.
dec. 10. 14:26
 16/17 anonim ***** válasza:

Nekem a főnököm annyi munkát rak a nyakamba hogy örülök, hogy élek.

És ez egyébként a főnököt abszolút nem zavarja. Mindent azzal magyaráz, hogy emberhiány van.

Tegnap is dolgoztam és holnap is megyek.

Tudomásom szerint a volt osztálytársaimnak sincs gyereke. Lehet ők is halálra vannak hajtva.

Egy 35 éves sebészeti asszisztens.

Szép napot.

dec. 11. 15:44
 17/17 anonim ***** válasza:
Nem furcsa, mert sokan választják ezt az utat, mindenesetre nem cserélnék velük, hiszen sokan elváltak, a gyereknevelés pedig óriási felelősség.
dec. 17. 10:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!