Miért van ez? Ne latogassak haza többé? Lehet, hogy még veszélyben is vagyok?
Figyelt kérdés
Volt régen egy barátnőm. Külön mentünk ő megállapodott én is. Mikor nagy ritkán haza látogatunk a városunkba néha itt, ott úgy mond messziről ha találkozik a két család , magyarul látjuk egymást messziről, akkor férje magából kikelve elkezd veszekedni a feleségével. Amit messziről hallottam, hogy burzsuj vagyok, hogy milyen telefonom van máskor az autóm nem tetszett neki. Ill volt pár alkalom amire már nem emlékszem, hogy mi volt. Felesége nem győzi csitítani sőt úgy láttam egyik alkalommal, hogy meg is indult volna felém tettlegességig. Mitől van ez. Állítólag nagyon jó a házasságuk, anyagi gondok azért vannak de nyilván ennek a mélységeibe nekem nincs bele látásom.aug. 30. 12:15
1/6 A kérdező kommentje:
Azt elfelejtettem leírni, hogy elég jó anyagi körülmények között élünk. Csak nem értem, hogy mi közünk van hozzájuk?
aug. 30. 12:19
2/6 anonim válasza:
Máléskodsz , veszel egy paprikasprayt zsebben tartod , balhé van lefújod . Alap viselet . Gondolkodni cselekedni nem értetlenkedni .
3/6 A kérdező kommentje:
Félre érted a helyzetet. Ilyen helyzetben is elég messze voltunk ahhoz még távolságra, hogy ilyen kialakuljon. Komolyabb fegyver is lehet nálam engedéllyel. Igazából a jelenséget szeretném megérteni ill tudni azt, hogy várható e komolyabb?
aug. 30. 12:26
4/6 anonim válasza:
Mi koze az autodhoz hogy tetszik e neki??
5/6 A kérdező kommentje:
Erre lennék kíváncsi én is
aug. 30. 15:10
6/6 Senior Séf válasza:
Szerintem csak félreértesz valamit. Senki sem veled foglalkozik,mindenki saját magával van elfoglalva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!