Szégyen, ha valakinek 38 évesen nincs saját háza, és pénze?
Figyelt kérdés
aug. 13. 09:53
2/31 Mad Max2 válasza:
Az ország szégyene hogy munkából nem lehet egzisztenciát teremteni
4/31 anonim válasza:
Nem szégyen. Sajnos sok ember van hasonló helyzetben.
5/31 anonim válasza:
Nem szégyen. Nekem már nincs 50 évesen.. Minden megtakarításomat feléltem, miután évek óta nem kaptunk fizetésemelest és minden a duplájaba kerül.
6/31 anonim válasza:
A saját ház nem gond, hogy nincs, de mit csinált az utóbbi 15 évben, mióta dolgozik, hogy pénze sincs?
9/31 anonim válasza:
6, gondolom, amióta csak dolgozik, hónapról hónapra él. A magyar bérek, albérlet- és élelmiszerárak mellett nem meglepő, hogy valaki egyáltalán nem tud félretenni, hiába dolgozik folyamatosan évek óta.
10/31 anonim válasza:
Nekem sincs, szomorú vagyok miatta, de nem tudok mit tenni. Külföldre nem mehetek, nem akarom magára hagyni az idős szüleimet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!