Szégyen, ha valakinek 38 évesen nincs saját háza, és pénze?
Nem, ez azoknak szégyen, akik párválasztásnál vagy barátkozásnál ezt nézik egy embernél először.Üreslelkű, ridegszívű érdekemberek akinek egy ember ezeken át ér valamit,.
És azé az országé is , ami egyre élhetetlenebb.
Mekkora nagyok az igényeid? pl. az alkohol, cigi, mobilnet, gyorsétterembe való járás..stb ilyenkor teljesen luxus.
Mire költöd el a havi keresetedet?
Azért jó lenne, ha lenne egy kis megtakarításod, mert bármikor beüthet valami, ami pénzbe kerül.
Mindig lehet mást találni, átképzelni magad, kimenni Ausztriába…aki el akar érni többet az életben, az mindig megtalálja a módját.
A legtöbb ember évekig, 10-15-20 éveig is fizeti a törlesztőt míg az a sajátja lesz.
2-en kicsit könnyebb.
Az országé...
"Ezt csak gazdag szülők támogatásával lehet elérni."
Tévedsz. Mert van, aki örököl. Pl. én ebbe a sajnálatos helyzetbe kerültem. Úgy lett párommal hitelmentes lakásunk, hogy meghalt először anyukám, utána sorban mind a két nagymamám. Az egyik nagymamám anya halála után egy hónappal ment el, a másik rá egy évre. Senkinek nem kívánom, hogy ekkora fájdalmat éljen meg. Inkább fizettem volna a hitelt.
Autóra nincs igényünk.
34 éves vagyok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!