Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Szégyen, ha valakinek 38...

Szégyen, ha valakinek 38 évesen nincs saját háza, és pénze?

Figyelt kérdés
aug. 13. 09:53
1 2 3 4
 11/31 anonim ***** válasza:
64%

Nem, ez azoknak szégyen, akik párválasztásnál vagy barátkozásnál ezt nézik egy embernél először.Üreslelkű, ridegszívű érdekemberek akinek egy ember ezeken át ér valamit,.

És azé az országé is , ami egyre élhetetlenebb.

aug. 13. 10:15
 12/31 anonim ***** válasza:
100%

Mekkora nagyok az igényeid? pl. az alkohol, cigi, mobilnet, gyorsétterembe való járás..stb ilyenkor teljesen luxus.

Mire költöd el a havi keresetedet?

Azért jó lenne, ha lenne egy kis megtakarításod, mert bármikor beüthet valami, ami pénzbe kerül.

aug. 13. 10:21
 13/31 anonim ***** válasza:
50%

Mindig lehet mást találni, átképzelni magad, kimenni Ausztriába…aki el akar érni többet az életben, az mindig megtalálja a módját.

aug. 13. 10:25
 14/31 anonim ***** válasza:
36%
Igen. Menjen mind a 8 milliárd ember Norvégiába képezni magát.
aug. 13. 10:29
 15/31 anonim ***** válasza:

A legtöbb ember évekig, 10-15-20 éveig is fizeti a törlesztőt míg az a sajátja lesz.

2-en kicsit könnyebb.

Az országé...

aug. 13. 10:35
 16/31 anonim ***** válasza:
74%
11: Nagy like! :-(
aug. 13. 10:42
 17/31 anonim ***** válasza:
64%
Úgy látom eddig mai napon, hogy előjöttek a normálisan gondolkodó emberek.
aug. 13. 10:43
 18/31 anonim válasza:
4%
Eléggé. Nekem már 23 évesen volt saját házam+1millió forint tartaléknak. Magyar fizuból.
aug. 13. 10:44
 19/31 anonim ***** válasza:
61%
Nem szégyen. Én inkább azon csodálkoznák ha valakinek ennyi idősen már meglenne mindene, és teljesen hitelmentes életet él. Ezt csak gazdag szülők támogatásával lehet elérni.
aug. 13. 11:00
 20/31 anonim ***** válasza:
50%

"Ezt csak gazdag szülők támogatásával lehet elérni."

Tévedsz. Mert van, aki örököl. Pl. én ebbe a sajnálatos helyzetbe kerültem. Úgy lett párommal hitelmentes lakásunk, hogy meghalt először anyukám, utána sorban mind a két nagymamám. Az egyik nagymamám anya halála után egy hónappal ment el, a másik rá egy évre. Senkinek nem kívánom, hogy ekkora fájdalmat éljen meg. Inkább fizettem volna a hitelt.

Autóra nincs igényünk.

34 éves vagyok

aug. 13. 11:08
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!