"Én inkább azon csodálkoznák ha valakinek ennyi idősen már meglenne mindene, és teljesen hitelmentes életet él. Ezt csak gazdag szülők támogatásával lehet elérni."
Ez aljas hazugság. Nekem 34 éves korom óta van saját nagy, modern hitelmentes házam, és új hitelmentes autóm és se öröklés, se gazdag szülők nincsenek, sőt.
aug. 13. 12:18
22/31 anonim válasza:
"Szégyen, ha valakinek 38 évesen nincs saját háza, és pénze?"
Mert mi lenne, ha nem szégyen? Büszkeség?
aug. 13. 12:21
23/31 anonim válasza:
Nem az.
De nem is kellene saját ingatlan, ha olyanok lennének a nyugdíjak, hogy nem kell emiatt aggódni. Nyugaton is full elfogadott, hogy nincs mindenkinek saját lakása, de nincsenek befeszülve ezen, mert simán kifizetik az albérletet.
aug. 13. 12:37
24/31 anonim válasza:
22: Ez a gondolkodás szégyen. Csak megjelentet ez is végszóra!
aug. 13. 12:41
25/31 anonim válasza:
Én nem értem. Miért nem kéne a csóróságot szégyellni? Mert sokan csórók azért? Ettől elfogadható?
aug. 13. 13:21
26/31 anonim válasza:
Le leszek pontozva, de azért nagyrészt az egyénen múlik, hogy elér-e egy alapvető életszínvonalat. Persze egyszerűbb azt mondani, hogy mindenki más tehet róla meg a Zország csak én magam nem.
aug. 13. 13:32
27/31 anonim válasza:
Azért valljuk be, nem ugyanaz, hogy valakinek azért nincs semmije, mert elvált és vitte a feleség a házat, vagy bebukott egy vállalkozást mint amikor valaki egész életében nem csinált szó szerint semmit, csak élvezte, hogy kényeztetik a fenekét mamahotelban.
A magyar az érdekes ilyen kérdésekben: ha egy embert kérdezel meg, akkor szerinte nem az, mert sorolja az okokat, hogy miért nehéz megszerezni, így nem tartja annak.
De ha globálisan kérdezed a magyart, akkor lúzer, semmirekellőnek tartják azt, akinek nincs.
aug. 13. 18:46
30/31 anonim válasza:
Előbb lesz a filippínónak itt saját háza mint neked!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!