Gyakran értek úgy haza hogy nagyon kell pisilni? Csak velem volt ilyen?
Figyelt kérdés
Régebben volt egy olyan időszakom amikor nagyon gyakran értem úgy haza hogy már a buszon, vagy az ajtóban majdnem bepisiltem, aztán gyorsan ledobtam a táskám és a kabátom, és rohantam a wc-re, aztán percekig pisiltem. Amikor nyári táborból vagy iskolából értem haza, ez nagyon sokszor előfordult. Ez normális? Veletek is volt ilyen?
(Ui: már szinte egyáltalán nem történik meg, mert nagyon keveset iszok)
16/L
febr. 4. 18:35
1/16 anonim válasza:
A pisilés normális. Napi 5-6x kellene. Igyál, vagy megpusztulsz.
2/16 anonim válasza:
természetes, van, hogy semmi bajom nincsen aztán amikor már otthon vagyok alig bírom tartani.
3/16 Szolovjov válasza:
Elég gyakran. Kivéve ha műszak végén még a gyárban elmegyek a wc-re. Egyszer még iskolás koromban hazafelé gyalogolva az utcán nem bírtam tovább és a nadrágba ment mind.
5/16 anonim válasza:
Van, hogy kuláznom is nagyon kell főleg ha összezabáltam mindent előtte.
6/16 A kérdező kommentje:
#4 es, nem, nem fétis. Miért lenne az?
febr. 4. 19:07
7/16 anonim válasza:
Lehet kicsit szorongsz, feszült vagy az emberek közt amikor nem vagy otthon és hazafelé már megkönnyebbülsz, meglazulnak az izmok, így hirtelen pisilned kell, amit egész nap visszatartott a stressz.
8/16 anonim válasza:
Keress plázát stb fás parkot ott ereszd ki ....
9/16 Senior Séf válasza:
Most, 65 fölött, sajnos egyre gyakrabban. A rosseb ezt a prosztatát!
10/16 anonim válasza:
Én azt sem tudom kivárni, hogy a táskát vagy a kabátot levegyem. Ahogy belépek az ajtón, rohanok a wc-be, ha egy pillanatra megállnék, odapisilnék. Ráadádul amikor a barátod kis gonosz és direkt lassan nyitja ki az ajtót vagy a liftben elkezdi hogy pspspss.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!