Ti gyakran értek úgy haza, hogy nagyon kell pisilni vagy csak velem van a baj?
Szerintetek az már gáz, ha velem hetente kb 2-3 alkalommal előfordul, hogy munkából vagy máshonnan hazajövet már az utcán úgy feszül a hólyagom, hogy azt hiszem, ki se bírom és hazaérve táskástul-kabátostul rohanok be a a WC-be és legalább 5 percig pisilek? Vagy ez mennyiségileg sok?
Veletek elő szokott ez fordulni (fordult már elő) és ha igen, milyen gyakran?
Nekem is mindig kell mikor hazaerek. Hogy mennyire az attol fugg mennyit ittam es milyen regen mentem el vecere.
De van olyan is hogy suli szunetben vagy suli utan kozvetlenul rohanok mar vecere aztan csurgatok percekig.. :D
Olyan egy ora mig hazaerek, es meg ugy is kell otthon veceznem ha suliban voltam wc-n es nem ittam semmit sem.
Szerintem nem baj.
Nekem velem egykorú lakótársnőm ér úgy mindig haza, hogy "Jujujujj pisilnem kell!" és cipőstűl-kabátostúl-táskástúl rohan a WC-re. :D
Be se csukja az ajtót és percekig csorog neki. Csorog? Úgy sistereg mint egy kígyó erős sziszegése. :D
Volt, hogy pont bent voltam, már végeztem, és egyszerre csak feltépi az ajtót, megragadja a kezemet és kiránt onnan. :D
Engem nem zavar, van, hogy beállok a WC elé és mondom, hogy psss vagy pisi, pisi, pisi (persze nem pisiltetem be, csak pár percig ugratom), egyszer meg, amíg próbálta kihámozni magát a nadrágjából, megnyitottam a csapot, lágy csobogásra. :D
Egyszer megbosszulta; nagyon ritkán érek haza úgy, hogy majd bepisilek; egyszer otthonhagytam a kulcsot, verem az ajtót teljes erővel, hogy engedjen be, vetkőzés közben végig psss-psss-psss, majd, amikor elindultam a WC felé, berohant a wc-be, lehúzta többször, végül ordítottam egyet, hogy BEMEGY, félrelöktem és úgy, hogy mellettem állt pisiltem nagyokat sóhajtva, ő meg majd megfulladt a röhögéstől.
Mindig jót nevetünk ezeken. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!