Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Ti is értek gyakran úgy haza,...

Ti is értek gyakran úgy haza, hogy már a bepisilés szélén vagytok?

Figyelt kérdés
Gyakran fordul elő velem olyan, hogy szinte már az ajtóban majd bepisilek. Ahogy beérek már dobok is le mindent és szaladok a wcre pisilni ami percekig csak ömlik. Szerintetek ez oké? Vagy ez mennyiségileg sok? 22/L

2018. dec. 29. 01:27
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
55%

Percekig? Az durva!

Pisilj hazaindulás előtt, akkor talán nem lesz ilyen gond.

2018. dec. 29. 01:31
 2/12 anonim ***** válasza:
58%
Elofordul, de nem gyakran. Mindig pisilek, amikor a-bol b-be elindulok.
2018. dec. 29. 01:32
 3/12 anonim ***** válasza:
63%

Hát azért velem is volt párszor.

Moziban, kisvonaton és távolsági buszon volt kellemetlem élményem.

Régen sűrűn mentem és sok jött, mára valamennyire átszoktattam magam, de ha 1,5 óránál több ideig nem lesz valahol vécé, akkor nagyon kell figyelnem erre.

2018. dec. 29. 07:49
 4/12 anonim ***** válasza:
52%
Indulás előtt is menj pisilni, még ha nem is érzel különösebb ingert. Akkor könnyebben bírod hazáig.
2018. dec. 29. 11:30
 5/12 anonim ***** válasza:
64%
Nem, mert mielőtt hazaindulok, mindig elmegyek a mosdóba. 20l
2018. dec. 29. 11:36
 6/12 Vree ***** válasza:
16%

Az inkontinencia inkább orvosi kategóriába való...amúgy simán lehet hogy csak napközben nem mész elégszer.

Nekem elég jó mentális térképem vam, hogy a városban hol van nyilvános WC, nehéz tud lenni mert a legtöbb helyen vagy nincs, vagy (étkezdéknél) vásárláshoz kötik.

Amúgy a hidegtől, felfázástól is lehet, öltözz melegen alul.

2018. dec. 29. 11:57
 7/12 anonim ***** válasza:
17%
Attól is függ mennyit iszok. Ha sok vizet, üdítőt akkor szinte folyamatosan WC-re szaladgálok. Illetve rászoktam, hogy bárhova megyek előtte WC-t látogatok.
2018. dec. 29. 12:04
 8/12 anonim ***** válasza:
16%

Istenem, de szeretnék egy ilyen lányt, aki brutál sokat pisil :-)

Én őrülten élvezem azt, mint előjátékot :-)

Egyébként ezt anno tudták rólam és volt olyan lány, aki nem bírta már visszatartani és az autóban simán a szélvédőre spriccelte az egészet menet közben, brutál élmény és látvány, persze utána meg jól lesz... opott, szintén menet közben :-) autópályán.

Bocs de én már csak ilyen erotikaőrült voltamvagyokleszek :-)

2018. dec. 30. 04:16
 9/12 anonim ***** válasza:
36%
Sajna egész gyakran, pedig én is mindig figyelek, és elmegyek indulás előtt wc-re, csak hát sokat iszom.
2018. dec. 30. 04:50
 10/12 anonim ***** válasza:
50%

Amiket írtál, az nem feltétlen pozitív, de az sem biztos, hogy bármi probléma előszele lenne.

Mennyit iszol naponta, illetve amit iszol, azt mennyire egyenletesen osztod be a nap folyamán? Korábban milyen gyakran mentél mosdóba? Lehet, egyszerűen kisebb a hólyagod kapacitása.

Azt gondolom, előbb gondolkozz, mi okozhatja ezt; ne ess pánikba!

Ilyesmi sokakkal előfordul, de gyakran csak inkább a körülmények szerencsétlen alakulása miatt. Ha ez visszatérő, akkor már inkább a rossz szervezés miatt, s csupán kis arányban van, hogy más állhat a háttérben.

2018. dec. 30. 13:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!