Ti is értek gyakran úgy haza, hogy már a bepisilés szélén vagytok?
Figyelt kérdés
Gyakran fordul elő velem olyan, hogy szinte már az ajtóban majd bepisilek. Ahogy beérek már dobok is le mindent és szaladok a wcre pisilni ami percekig csak ömlik. Szerintetek ez oké? Vagy ez mennyiségileg sok? 22/L2018. dec. 29. 01:27
11/12 anonim válasza:
Szerintem ennek nincs köze az inkontinenciához.
Velem olykor előfordul; ha a villamoson megy a légkondi és kint is hűvös van, rendszerint már a Szűz Máriát látom a kapunál és majdnem a csukott ajtón rohanok át. :D
Ha kicsit többet iszok úton haza felé, akkor detto.
De odafigyelek, hogy ne legyen gyakori.
Én rendszerint A és B pont közötti út előtt wc-re megyek, ha nem is kell és haza úton nagyon keveset iszok.
Ezt tudom javasolni.
12/12 erogeen válasza:
Én is gyakran érek úgy haza, hogy alig tudom visszatartani. Sőt, ritkán, nagyon ritkán be is megy. Hazaérkezéskor valamiért nagyon, szinte visszatarthatatlanul felerősödik a pisiinger. Én amúgy élvezem a dolgot... És nagyon jó lenne veled hazaérkezni ilyen állapotban. F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!