Ti pisiltetek már be?
Figyelt kérdés
Ha történt ilyen, hogyan? Hogy kezelted a szitut?2018. febr. 17. 11:10
1/16 anonim válasza:
Azt álmodtam hogy egy wc előtt állok, és hát... ja... azonnal felébredtem de egy nagyon kevés becsurgott :D
2/16 anonim válasza:
Tökrészegen álmomban az számít? Amúgy otthon, a saját ágyamban, szóval nem volt túl nagy gáz.
3/16 anonim válasza:
Mármint felnőttként? Nekem egyszer sikerült álmomba, nagyon sokat ittam és reggel amikor fölkeltem már nem jutottam el a wcig.
4/16 anonim válasza:
Igen egyszer álmomban 😂😂😂, én is azt álmodtam, hogy egy WC van előttem és álmomban nagyon pisi volt így hát rá ültem de sajnos nem csak álmomban volt pisi.... Jól becsapott az agyam...
5/16 Gál Zoé válasza:
Igen. Buszon. Szerencsére nem voltak sokan, de inkább leöntöttem magam Fantával is, hogy ne tudják miiért vagyok vizes. Már hazafelé menet történt szerencsére.
6/16 anonim válasza:
Álmomban egyszer nekem is sikerült. Valószínűleg túl sokat ittam lefekvés előtt, és azt álmodtam, hogy wc-re megyek, de sajnos ez csak álom volt. :D De "örülök", hogy nem csak velem történt meg. :D
7/16 anonim válasza:
Osztálykiránduláson 10 osztályban. Két részeg a wc padlón szerencsétlenkedett, és úgy röhögtem (józanon), hogy elengedett az izomzatom és egy két csepp becsurgotg...
8/16 anonim válasza:
Igen, gimis koromban a buszmegállóból sétáltam haza és hiába futottam hazáig, be volt zárva a kapu. Mire előszedtem a kulcsom a táskámból, bepisiltem :D Jó érzés volt, hogy végre megkönnyebbültem, csak röhögtem egyet, bementem, lezuhanyoztam és átöltöztem.
9/16 anonim válasza:
17 éves koromban részegen mentem koliba és út közben, szerencsére nem láttak és ahogy beértem kidobtam a nadrágot a kukába :"D
10/16 anonim válasza:
Az álmodott wc nekem is megvolt 7 éves koromban. Szemét álmok, azóta messze elkerülöm alvás közben a mosdót :D
23 éves koromban történt, egy idegösszeomlás után voltam és annyira szét voltam csapva, hogy éjszaka felébredtem arra, hogy pisilnem kell, de ahogy felálltam az ágyból rögtön becsurgott.
Szürnyen éreztem magam, gyorsan összetakarítottam és nem is mondtam el senkinek, dehát ez anonim oldal :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!