Veletek is fordult már elő hogy a wc ajtóban pisiltetek be?
Én csak a wc ajtót hánytam le egyszer.
Illetve olyan előfordult, hogy télen a suliból gyalog kellett hazamennem, térdig érő hó, átázott cipő, fagy, hideg, és már nagyon kellett pisilnem. Hazaértem nagy nehezen, de alig tudtam kinyitni a bejárati ajtót, a kezem is szétfagyott, és bepisiltem az ajtó előtt. :D Csak egyszer fordult elő. De általánosban volt egy osztálytársam, aki rendszeresen bepisilt, ezért neki sose kellett engedélyt kérnie, ha vécére akart menni.
18 évesen mentünk az utcán a nővéremmel és olyan röhögőgörcsöt kaptam,hogy becsúszott egy kis pisi. 19 évesen szenteste pedig anyukáméktól a nagy zabálás után elindultunk húgommal hozzánk. Tudni kell,hogy kb 10 perc sétára laktam tőlük. Kb öt perc után olyan sz@ras jött rám,hogy folyt rólam a víz. Elkezdtem szaladni haza,a húgom kiabált utánam és az ajtótól egy percre szégyen vagy nem: besz.rtam. :D
Aztán mire húgom is odaért,már a zuhany alatt álltam,a melegítőmet ki kellett dobnom és nem tudtam,hogy sírjak vagy nevessek,úgy szégyelltem magam. :)
Soha nem történt még velem ilyen. Az a szenteste emlékezetes marad. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!