Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Ti pisiltetek már utcán?

Ti pisiltetek már utcán?

Figyelt kérdés
Hova?Fához,bokorba,kukába?Hány évesek voltatok?

2017. jún. 30. 18:26
 1/8 anonim ***** válasza:
95%
Egyszer amikor este sötétben mentem haza és nem ismertem a várost sem. Már nem bírtam tovább, így elmentem a bokorba. 17 éves voltam és lány.
2017. jún. 30. 18:28
 2/8 anonim ***** válasza:
56%
21 évesen már nem zavartatom magamat,de fiú vagyok, lányoknál már nehezebb. Lehetőleg félreeső bokrokat,vagy fás részeket szoktam kispécézni és fontos,hogy ne legyen kamera. Egy forgalmas városközpontban nyilván nem állok azért neki. Mivel ez nekem sosem volt olyan túl nagy tapu,így nem is tudom... szerintem 15-16 évesen már volt olyan hogy pisiltem utcán,hisz fiúknak nem olyan nagy was ist das.
2017. jún. 30. 18:30
 3/8 anonim ***** válasza:
83%
Persze, sokszor. Nem kell ebből nagy ügyet csinálni. Nyílván nem a buszpálya udvaron, vagy játszótér mellett intéztem a dolgot. Keresni kell egy parkot, fát, bokrot, vagy kihalt kis utcát, és hadd szóljon!
2017. jún. 30. 18:33
 4/8 anonim ***** válasza:
Igen. 20-23 éves voltam, vagyis igazából egész egyetemen alatt végig ittunk, 1 óra volt gyalog az albérlet, sosem bírtam ki addig. Mindig találtam vmi alkalmatosságot, bokor mögött pl.
2017. jún. 30. 18:33
 5/8 anonim válasza:
40%

Ezerszer... bulikba menet, bulikból hazafelé menet, bulikban mikor vannak a WC-n... stb.

17/F

2017. jún. 30. 18:54
 6/8 anonim ***** válasza:

Persze. Ha menni kell, akkor menni kell, és ha nincs nyilvános vécé a közelben, akkor akár az utcán is.

Egyszer például a belváros közepén, igaz, már estefelé, két parkoló autó között szépen legugoltam és elvégeztem a dolgot.

Azért ilyen nem gyakran adódik, mert majdnem mindig van itt a közelben Budapesten valami vendéglátóipari létesítmény, ahová ha úgy mész be, hogy "elnézést, használhatom a mosdót?", és közben egy kétszázast is leteszel a pultra, akkor sehonnan se zavarnak el.

2017. júl. 1. 02:16
 7/8 anonim ***** válasza:
Nyáron szoknyában egyszerűbb mint a srácoknak. Most jöhetnek az álszent okoskodók de szerintem nagyon kevés lány van aki nem pisilt még szoknyában akár bugyin keresztül. 🙂
2019. júl. 31. 13:49
 8/8 Bögyös Dávid ***** válasza:

Nem értem a

[#7]

válaszát.

Tehát ti lányok, felhúzott szoknyában, és bugyiban tudtok pisilni nyáron? Mivan? Ez most mindenkinek világos, csak én maradtam le valamiről? :)

máj. 21. 15:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!