Lányok! Ti milyen pasikat néztek meg az utcán? És ha tetszik valaki hogyan jeleztek?
Hát igazából nem tudom megmondani, mert kifejezett zsánerem nincs, mindenkiben más fog meg, nagyon különböző típusú pasik tetszettek.
Amit én megnézek egy szembejövő férfin, az a szeme, az arca, a haja és az öltözködése. Ha ezekben látok olyat, ami megtetszik, akkor picit jobban megnézem. Az nekem már alapvető pozitívum, ha pl. önazonos a stílusa, passzol a fejformájához a haja, mosolyog.
Legyen egyedi, sőt nem árt az sem, ha feltűnően egyedi. Hosszú haja, hejes arca, és tisztességes magassága legyen (175+), a kerti törpék aranyosak, de nekem annyira nem jönnek be. Plusz fontos, hogy ne legyen puhány, de kondis se. Legyen sportos, izmos, de emberi formával. A hústornyok taszítanak.
Most jól leírtam a zsáneremet, valójában az volt a kérdés, kit nézek meg...ömmm...
Az első, ami miatt valaki feltűnik, az az arc, vagy a haj. A jóképűeket, és a hosszú hajúakat nézem meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!