Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Lányok, ti hogy jeleztek ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, ti hogy jeleztek ha egy srác tetszik nektek?

Figyelt kérdés
2010. jún. 1. 22:25
 1/4 anonim válasza:
Hát tuti, hogy nagyon sokat nézzük az illetőt. Meg ha mondd valami vicceset akkor mindenképp röhögünk. De több fajta lány van. Van aki olyan, mint egy óvodás és piszkálódással meg ütögetéssel fejezi ki magát, meg ugye aki gyorsan ráhajt az illetőre. Meg van aki csak mosolyog és próbál minnél többet lenni vele, meg akkor általában sok dolgot kiderít rólad, szal ha van valami amiről nem meséltél neki és tudja, az is lehet.
2010. jún. 1. 22:34
 2/4 anonim válasza:
Én mondjuk úgy mutatom ki ha egy srác tetszik hogy sokat nézem,mosolygok rá,ráköszönök(akkor is ha még nem beszéltünk)sokat beszélek vele,keresem a társaságát,és nevetek a viccein.Nagyjából ennyi:)
2010. jún. 1. 23:28
 3/4 anonim ***** válasza:
Fogdossák a seggemet,próbálnak zavarba hozni...Én ezekkel találkoztam.19/F
2010. jún. 2. 13:35
 4/4 A kérdező kommentje:
köszönöm nektek a kommentet bárcsak mindenki ilyen normális lenne mint ti
2010. jún. 2. 21:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!