Utcán pisilő fiú, rászoljak?
Ne foglalkozz vele... csak menj el mellette, mert mind a kettőtöknek elég ciki :D
Ha nem valami épületet, stb. hugyozik le, hanem fa mellé, mert épp nagyon kell, nincs WC sehol, ilyesmi, hát had csorgasson...
Te is kerülhetsz ilyen helyzetbe, én nem szólnék rá az ilyenre a legtöbb esetben.
Én csak egyszer szóltam rá utcán hugyozó emberre,
egy Nagy-Magyarországos pólóban hugyozó kopasz úriemberre, a házunk előtt csinálta, az egyik kocsira, mondtam neki, hogy na így véded a hazád becsületét? Elszégyellte magát, és bocsánatot kért, majd elhúzott.
De akkor ittas állapotban voltam, utólag visszagondolva szarrá is verhetett volna.
Amúgy meg kevés sajnos a nyilvános vécé...Nem szólnék rá.
Úgyis megteszi újra.
Off, jók a tagek, húsfsz vérfsz, :DDD
#4:
Az ilyen tajparasztokat kéne pics.án rúgni, amilyen te vagy.
Érdekes, hogy anyámon kívül még nem láttam lányt/nőt legugolni, és pisilni. Fiút/férfit viszont annál többet. Csak a nők tudják visszatartani.
De amúgy én sem szólnék. Ha már úgyis csorgatja, akkor minek?
Ritkán látok ilyet, de nem szólok, egyrészt akkor már késő, másrészt meg biztos nem jókedvéből pisil oda, hanem muszájból.
Egyetlen egyszer szóltam, mikor nem bokrot, vagy fát pisilt le az illető, hanem a házfalat egy ablak alatt. Megkérdeztem, mit szólna, ha az ő hálószobája alatt végezné el valaki a dolgát és neki kellene szagolnia, de nem szólt semmit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!