Ti pisiltetek már be?
Figyelt kérdés
Ha történt ilyen, hogyan? Hogy kezelted a szitut?2018. febr. 17. 11:10
11/16 anonim válasza:
Harmadikos voltam, úgyhogy 8 éves lehettem körülbelül, fel voltam fázva és éjszaka arra ébredtem, hogy NAGYON kell pisilnem. Elindultam, de ahogy kiértem a folyosóra éreztem, hogy nem tudom tovább tartani, és bepisiltem. Nagyon szégyelltem magam, kimostam a pizsamát amennyire tudtam, és nem szóltam senkinek.
12/16 anonim válasza:
Éjszaka párszor velem is az történt hogy álmomban pisiltem és hát valójában is..
Nappal is előfordult,buszon,hazafelé kisebb-nagyobb formában.Ciki,de bárkivel megeshet.
13/16 anonim válasza:
Pisiltem be párszor és lehet hogy egyedül vagyok vele,de az érzés izgatott,így azóta már direkt is!
15/16 erogeen válasza:
Igen, sokszor. Sokat szoktam inni és időnként a végsőkig halogatom a WC- re menést, mert élvezem, hogy kell pisilnem. Gyakran előfordul, hogy nem bírom tovább és bemegy, amit szintén élveznek.
16/16 anonim válasza:
Imádok direkt bepisilni beis pisilek mindenap
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!