Nem elszomorító, hogy az Egyesült Államok átlag embere azt se tudja, hogy mi az a Magyarország?
Figyelt kérdés
Engem néha el tud keseríteni. Hogy a hazám ennyire nem számít a külföldieknek.2024. márc. 7. 13:19
1/52 anonim válasza:
Nem. Én se tudok semmit az USA-ról, földrajzilag, max annyit, hogy hol van New York meg Florida.
3/52 anonim válasza:
Kérdező, te tudod az Egyesült Államok összes tagállamát név szerint, fel tudod sorolni őket kívülről és hogy melyik hol van? Ha erre a válaszod az, hogy igen, majd akkor oszd az amcsikat...
4/52 A kérdező kommentje:
De tudod, hogy létezik.
2024. márc. 7. 13:24
5/52 anonim válasza:
Miért, te fel tudod sorolni akár Európa minden kis fiszfasz országát?
Én öszinte leszek, akkor tudtam valamennyire, amikor még ritka volt a cégknél az internet, és ilyen offline játékokkal töltöttük a délutános müszakok végét, amiben az országokat kellett a helyére rakni európában random sorrendben, ahogy dobta a gép.
Az ex-szovjet országok jelentettek az elején gondot, meg az ilyen monaco meg hasonló méretü városállamok.
6/52 A kérdező kommentje:
Én például megtanultam önszorgalomból. Viszont az amerikai ismerősöm akit meglátogattam, nem tudott csak max négyet. Ennyit erről.
2024. márc. 7. 13:25
7/52 A kérdező kommentje:
Ezt most az USA államaira értettem.
És nem az volt a kérdés, hogy miért nem kéne tudniuk, hanem, hogy ez rosszul esik-e vagy sem.
2024. márc. 7. 13:26
8/52 anonim válasza:
Szerintem addig jo mig nem tudják. Addig sem hozzák ide az abberált dolgaikat.
9/52 anonim válasza:
Mi lenne ezen szomorú? Semennyire nem befolyásolja az életemet.
10/52 A kérdező kommentje:
Tehát szerinted az USA aberráltabb, mint Magyarország?
2024. márc. 7. 13:31
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!