Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Nem elszomorító, hogy az...

Nem elszomorító, hogy az Egyesült Államok átlag embere azt se tudja, hogy mi az a Magyarország?

Figyelt kérdés
Engem néha el tud keseríteni. Hogy a hazám ennyire nem számít a külföldieknek.

2024. márc. 7. 13:19
1 2 3 4 5 6
 41/52 anonim ***** válasza:
35%

Mit kellene tudnia egy amcsinak rólunk? Gulas, Viktorta, Soros, Gyurcsán, migráns, ellenség, akcióterv, Viktorta imádja Puttyantót, nem leszünk gyarmatok, kipcsák nép?

Ezekre "tényleg" fontos lenne emlékezniük.

2024. márc. 7. 17:36
 42/52 A kérdező kommentje:
Ismétlem, nem a "kellen" és a nem "kellen" van a hangsúly. Hanem, hogy egy nagyhatalom polgárainak nagy része olyan szinten jelentéktelennek érzi a hazádat, hogy még a létezéséről se tud.
2024. márc. 7. 17:43
 43/52 A kérdező kommentje:
És ez milyen érzést vált ki belőled.
2024. márc. 7. 17:43
 44/52 anonim ***** válasza:
43# Semmilyet.
2024. márc. 7. 17:44
 45/52 A kérdező kommentje:
Mit jelent az, hogy "regeksz"?
2024. márc. 7. 18:28
 46/52 anonim ***** válasza:
50%
Még ha csak az átlagemberek lennének ilyen szinten sötétek ott!... :D
2024. márc. 7. 18:45
 47/52 anonim ***** válasza:
19%

Lesz@rom mit tud rólunk az usa. :D

Szóval ilyenek sose érdekeltek.

2024. márc. 7. 19:59
 48/52 anonim ***** válasza:
9%

Egyrészt marhára hidegen hagy, hogy egy random amerikai állampolgár hallott-e már Magyarországról. Másrészt nem azokból a videókból kéne kiindulni, ahol direkt azokat vágják be, akiken röhögni lehet. Egy ilyen "utca embere" jellegű videóhoz rengeteg embert megkérdeznek, és nyilván azokat hagyják meg, akik kellően hülyék.

Amúgy a férjem például amerikai, és akkor is tudta, hogy Magyarország Európában van, amikor megismerkedtünk, pedig nem földrajz tanár, vagy ilyesmi. Egy csomó ember, akit itt ismertem meg, szinten nagyjából tudta, hogy merre keresse Magyarországot, azt mondjuk jóval kevesebben, hogy Magyarországon magyarul beszélnek. De az se volt nekem sosem bántó, ha valaki nem tudta, hol van Magyarország, vagy nem is tudta, hogy van ilyen ország. Én meg azt nem tudtam sokáig, hogy Montana az egy állam. És akkor mi van? Biztos zokognak miatta az ott élők...

2024. márc. 7. 22:16
 49/52 anonim ***** válasza:
30%
Az egybesült állatoktól nem is várhatsz mást.
2024. márc. 8. 11:39
 50/52 anonim ***** válasza:
35%

Amerikában nagyon buta emberek élnek.

Földrajzilag iszonyú hülyék.

Kb Európából hallomásból, Párizst, Londont, Madridot, és Milánót ismerik.

Hidd el kérdező, az amcsik nagyon buták.

2024. márc. 8. 12:36
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!