Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Miért "sietek" mindig haza?

Miért "sietek" mindig haza?

Figyelt kérdés
Akárhova megyek, egyedül vagy társasággal, állandóan minél hamarabb le akarom tudni az egészet és menni már haza. Még akkor is, amikor a legjobb barátnőmnél vagyok vagy olyat csinálok amit szeretek amúgy pl ruhát vásárolok (hát igen, nő vagyok :D). Nincs semmi ami miatt rohannom kéne, mégis van bennem egy ilyen belső késztetés, hogy siessek haza. És mindent szeretek minél hamarabb letudni, korán reggel, délelőtt, utálom, ha valahova délután kell menni. Nagyon zavar. Mi lehet ennek az oka és hogy tudnám ezt legyőzni? (Apám is mindig siet.)
aug. 19. 08:01
 1/8 anonim ***** válasza:
81%
Lehet az is egyszerűen, hogy apukadtól ezt láttad és ez lett a megszokott.
aug. 19. 08:15
 2/8 anonim ***** válasza:
25%

Normál esetben az embernek a haza ahol lakik az az otthona.

En csak azota nem akarok hazamenni akár még munka után se mert vmi irdatlan sz.r albérletben lakom. 35 fok a lakásban c.gány zaklato fenyegető szomszédok 30m2 de ugye ez az olcso amit ki tudok fizetni ugy hogy honaprol honapra élek.

Miota itt vagyok egy munkásszállásnál többet nem látok ki az albérletbol.

Megesik hogy az a bajom hogy vége a munkaidőnek. Sokszor csavargok inkább még a városban céltalan hogy csak furdes alvásidőre menjek "haza".

Normál esetben ha van otthonom meg első lenne az.

aug. 19. 08:50
 3/8 anonim ***** válasza:
0%
Ami nincs az orrodra kötve, az nem létezik?:D
aug. 19. 08:59
 4/8 anonim ***** válasza:
100%

Érdekes, mert én is ilyen vagyok.

Meg kellene élni a pillanatot, hogy most pl. a barátnőddel vagy, beszèlgetsz, annak kell örülni. Ilyen esetek előtt, vagy bárhova is mész, előtte úm. készítsd fel magadat, hogy hova mész, kivel talizol, mi a célod vele? Gondold végig, miért lesz jó, hogy együtt lesztek, miről fogtok beszélgetni, stb.

Tehát a pillanat örömét próbáld megtanulni értékelni☺.

aug. 19. 09:09
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Én is ilyen vagyok, de csak mióta dolgozom. Valahogy túltelítődök a zajokkal, ingerekkel, hülyékkel és mihamarabb egymagam akarok lenni csendben, nyugalomban.
aug. 19. 15:20
 6/8 anonim ***** válasza:
#5 pacsi🙋‍♀️
aug. 19. 15:40
 7/8 anonim ***** válasza:
Nem lehet, hogy ezekre a dolgokra, helyzetekre igazából csak egy kipipálandó feladatként tekintesz?
aug. 19. 16:07
 8/8 anonim válasza:
Ugyan ilyen vagyok csak férfiban. Már házas vagyok és pl van ritkán egy hétvégi sörözés onnan pl nem sietek haza. Illetve lenne még pár helyzet (ami már élethelyzetemet tekintve nem valósul meg) ahonnan nem sietnék. Amúgy szerintem van ebben a dologban egy kis szorongás, boldogtalanság szerintem.
aug. 30. 12:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!