Miért ilyen büszkék a magyarok nagyrésze arra hogy alkoholisták/nagyivók?
Figyelt kérdés
Számomra teljesen szürreális mikor olvasom hogy egymásra licitálnak kommentekbe,videók alatt hogy ki mennyit iszik, meg dobálják egymásnak hogy egészségére a fél liter töményt. Nem kicsit olyan ez mintha egy elhízott azzal próbálná validálni magát hogy hány burgert tud bezabálni?aug. 23. 05:04
11/17 anonim válasza:
16 évesen én is menőnek gondoltam a piálást, de utána hamar benőtt a fejem lágya.
Nem mindenkivel van ez így sajnos, sok ember a piát használja stresszcsökkentőnek.
13/17 anonim válasza:
Ilyen vezető mellett "igazán jó" mintát ad a kipcsákoknak az arcoskodásra.
15/17 anonim válasza:
14: vagy ellenkezőleg, nem akarnak különcök lenni
16/17 anonim válasza:
mert a selejtek szerint az alkohol nem drog,hanem csodaszer.
17/17 anonim válasza:
Szerintem felesleges ítélkezni ilyen emberek felett, attól neked nem lesz jobb. Ha szar családban nőttél volna fel, vagy teljesen kilátástalan lenne az életed, lehet te is egy lennél közülük.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!