Miért ilyen büszkék a magyarok nagyrésze arra hogy alkoholisták/nagyivók?
Egyetértek az első válaszolóval.
Kiegészítéseim: hozott családi minták, értelmi és érzelmi intelligencia alacsony szintje, igénytelenség, rossz társaság, befolyásolhatóság, traumatizáltság, kompenzáció.
A fiatalok körében van ez és mivel még zöldfülűek,ez (is) egy menő verseny,meg divat náluk.
#1-2-es,nem értek velük egyet.Ne általánosítsatok!Én is alkoholista vagyok bizonyos értelemben,reggel,napközben,munka közben sosem iszom,csak du.pár hideg sört.
Mégis intelligens,becsületes ember vagyok,budai lakással,jó kocsival,vállalkozással,gépekkel,szerszámokkal,műhellyel,de sosem versenyzek senkivel piálásban és nem büszkélkedem vele.
Kérdést így sem tudsz értelmezni. A kérdés azokról szólt, akik büszkék erre. Te nem vagy büszke, tehát rád a leírtak nem vonatkoznak. Tehát, amit az 1-es válaszoló és én, a 2-es írtam, az igaz.
Senki nem általanosít, de most ez a téma. Az emberek ezen része. Ne kommentelj, ha nem vonatkozik rád.
Mintha valaki kérdezne a kávéról, aztán egy megmondó elkezdene beledumálni a teáról. A kérdésben is ott van, hogy nagy része. Nem értem az ilyet. Nyilván belelátod magad, azért ez a kirohanás. De ezzel neked van dolgod.
Akinek nem inge...
Sokuknak olyan élete volt/van, hogy ezen kívül mást nem tud felmutatni, másra nem tud büszke lenni. Maradt hát ez.
Valamint nálunk, gimi alatt, az számított menőnek, népszerűnek, aki tudott, bírt vedelni, és minél több piát magába tudott borítani, néha (állítólag) versenyeztek is ezzel, tétre. Nekem már akkoriban is más értékrendem volt.
Már eleve a kérdés is fals.
A magyarok “nagyrészének” eleve nincs alkoholproblémája, mivel az a lakosság 20 %-át érinti. És az a 20% sem büszke piás azért, mert a kommenteknél van pár proli, aki szerint ez menő.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!