Akik külföldön dolgoznak, többnyire kulimunkát végeznek, minimálbérért?
Nem 22 vagyok, de van félreértés, a kérdésben panaszkodsz hogy csak minimálbéres meló jon össze, most meg azt írod hogy az is jó, csak ne fizikai legyen.
Ezt tisztazni kellett volna az elejen. Meg leirni hogy milyen tudasod/tapasztalatod van ami alkalmassá tesz szellemi munkára. Mert ha a fentiek plusz nyelvtudas adott, es megsem kapsz melot, akkor a hiba a te gepedben van.
Ezt kérdezem: mi a hiba, amit elkövetek? Világos, hogy én csinálok valamit nem jól, nem akartam felelősséget hárítani, a megoldást keresek.
Tényleg nem azt írtam az elején, hogy nem a pénz kell, hanem a presztízs. A kukás, takarító, konyhai segédmunkás, szakképzettség nélküli segédmunkás pozíciók általában mindkét kívánalomnak megfelelnek: minimálbéresek is, és fizikailag fárasztók is. Ezek után van építő meglátásod?
A furgonos futárokat jól fizetik és sok nő dolgozik benne. GLS meg hasonlókra gondolok, oda csak 2 éves jogsi és kommunikáció képes nyelvtudás szükséges. Azaz telefonon értsd meg amit mondanak és tudjál válaszolni. A furgon méreteit hamar meg lehet szokni, és könnyebb vele parkolni, mint egy átlag autóval (ezt úgy is csak az érti aki pár 1000 km-et vezetett ilyet), a hatalmas tükrei miatt. Oldalanként van egy hagyományos és egy domború, alig van holtér amit nem látsz. A méretei miatt meg tartanak tőle, ezért a sáv váltás is gyorsan megy.
90000 km-et vezettem Ducato maxit.
Ezt kérdezem: mi a hiba, amit elkövetek
Ebből a nyelvtudás megvan, a többi hiányzik.
Na akkor meg is válaszoltad a saját kerdesed. A nyelvtudás nem extra skill hanem alap dolog. És még várod a sült galambot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!