Hogyan lehet fenntartani a (legalább szikrányi...) motivációt és lelkesedést egy halál unalmas minimálbéres nulla fejlődést és kihívást tartalmazó irodai meló esetében?
Figyelt kérdés
Már annyira tele a tököm ezzel az egész szarral ezzel a fossal ezzel a kilátástalan halál unalmas dögletes semmivel hogy lassan a faágat keresem amire lellógatom magam...
mivel hozzam magam lendületbe? hogy leljem meg (soha nem is létezett..) motivációmat a munka kapcsán?
jún. 5. 10:01
1/15 anonim válasza:
Mindig van, akinek rosszabb. Én speciel hónapok óta szeretnék munkát, akár olyat is, mint a tiéd. Én munka nélkül érzem azt, amit te.
2/15 anonim válasza:
Fejleszd magad, olvass, tanulj, képezd magad, ha van időd, akár munkaidőben
3/15 anonim válasza:
Tanulj egy jobb melóhoz, aztán ezt a helyet ott kell hagyni.
4/15 anonim válasza:
Nekem is ilyen. Én olvasok, tanulok a munkaidőmben. Azzal elmegy az idő.
5/15 anonim válasza:
A te munkádra is szükség van ebben a hülye világban. Én hulladékpréseket kezelek. Össze kell szorítani azt a rengeteg szemetet különben még jobban ellepné a világot. Ez már nálam egy küldetéstudat, mindig erre gondolok mikor elbizonytalanodnék.
6/15 anonim válasza:
Motiváljon az éhezéstől és az utcára kerüléstől való félelem.
7/15 anonim válasza:
Lehet, váltanod kéne. Eleve azt a munkát, amit végzel, nem is lehetne minimálbérért csináltatni.
8/15 anonim válasza:
Hagyd ott. Az élet túl rövid ahhoz hogy olyan munkát csinálj amit utálsz. Keress mást, vagy indíts saját vállalkozást, esetleg alternatív pénzkeresés is szóba jöhet. Speciel én sem bírom sem az irodai dögunalmas 8-4-et, sem a fizikai melót.
9/15 anonim válasza:
Srácok egy órák óta kitiltott provokátornak írtok, nem fog senki válaszolni rá, vagy olvasni. Ez csak a munkaügyis trollja a kategóriának.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!