Érettségi nélkül lehet irodai munkát vállalni? Akár minimálbéreset?
Figyelt kérdés
Számítógépszerelő karbantartó okj-s szakmával.2018. júl. 9. 17:38
1/12 anonim válasza:
Még érettségivel is csak protekcióval..
2/12 anonim válasza:
Ha a tanfolyamon nem volt feltétel az érettségi, akkor a munkakörhöz is lehetséges, hogy nem kérik. Próbálkozz bátran, sok sikert!
3/12 anonim válasza:
Jól írja az első válaszoló.
Engem diplomával se vesznek fel irodai munkára. :(
N
5/12 anonim válasza:
@19:54
Gondolom olyat képzel el, ami semmi kompetenciát nem igényel, csak papírokat kell tologatni az asztalon.
6/12 anonim válasza:
Akad, de rohadt ritkán. Manapság már a kávéfőző iktató jellegű kevés kompetenciát igénylő irodai munkákhoz is feltétlen a diploma.
8/12 anonim válasza:
3-as válaszoló vagyok. Miért kellett ennyire lepontozni? Saját tapasztalatot írtam, ugyanis pont munkát keresek. Aki a pirosat nyomkodja ezekre azoknak kivánom hogy érezze át a helyzetem. Vagy tapasztalja meg a sok elutasítást. Sok élettelen idióta...
9/12 anonim válasza:
Utolsó : mert primitív magyarok. Mindenhol érettségi meg diplomafétis van aztán ugyanott vannak vele meg elmennek olyan helyekre dolgozni ahova nem is kell a szar papírjuk ,anélkül is felvennék csak van mit lobogtatni ,mire fogni miért van egy faxa munkája.
10/12 anonim válasza:
Ja, mert az érettségi meg diploma nélküli emberek olyan hatalmas értékeket hordoznak:DD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!