Ti szoktatok bemenni a férjetekhez a gyerekkel ebédelni az irodai ebédlöbe? Hogy együtt legyetek?
Mert én heti többször megyek de az iroda házban az étkezőben kivették a gyerek székeket.. az etetőszéket. Panaszt tettem és nekik állt fejjebb, hogy idézem "ez egy munkavállalói étterem"... pedig szoktak mások is be ülni csak úgy. Ezek után ne is menjek? Olyan mérges vagyok
27hkm, 2 éves lány
Most munkavállalói vagy nem.
Ha az, semmi keresnivalód nincs ott gyerekkel.
Amúgy nem, nem lógok a férjemen egész nap.
Mi élettársak vagyunk, még nincs gyerek, de soha nem megyek be a párom munkahelyére, hogy együtt ebédeljünk. Ahogy a párom sem jön be az én munkahelyemre.
Mondjuk lehet, hogy kicsit morcos lennék én is, ha az ebédszünetben kisgyerekeket, idegeneket kellene kerülgetnem a munkahelyemen az étkezőbe. Ez nem a kismamák, gyerekek ellen van, hanem egyszerűen nincs keresnivalótok a férjed munkahelyén.
Menjen ki valahova a férjed (ha bárki ki be mászkálhat gondolom megteheti) és ebédeljetek ott együtt, ha nektek fontos a közös ebéd.
"nekik állt felljebb" - te meg kinek képzeled magad? Ez egy munkahely, nem kávéház. Örülj, hogy beenegdnek. Sok munkahelyre be sem mehetsz, ha nem ott dolgozol.
Le kéne szállnod a földre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!