Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Ti szoktatok bemenni a férjete...

Ti szoktatok bemenni a férjetekhez a gyerekkel ebédelni az irodai ebédlöbe? Hogy együtt legyetek?

Figyelt kérdés

Mert én heti többször megyek de az iroda házban az étkezőben kivették a gyerek székeket.. az etetőszéket. Panaszt tettem és nekik állt fejjebb, hogy idézem "ez egy munkavállalói étterem"... pedig szoktak mások is be ülni csak úgy. Ezek után ne is menjek? Olyan mérges vagyok

27hkm, 2 éves lány

2018. jún. 14. 18:48
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
79%

Ne már. Ez olyan, mintha ellenőriznéd. V azt hirdetnéd h „igen, ő egy boldog családapa, szal száljatok le róla ribik”. Nekem legalábbis így hatna. Bár a legtöbb nő szemében ez inkább kihívás lenne.

Challenge accepted :D

2018. jún. 14. 19:55
 12/18 anonim ***** válasza:
100%

Nem mehetünk be egymás munkahelyére, portáig sem jutnánk.

Ha néha együtt ebédelnénk akkor kijöhetne egy étterembe,de akkor meg lekelenne dolgozni a minusz orát. Nem ér snnyit az ebéd:)

Tök mindegy,hogy kismama vagy (én is az vagyok,3.gyerekünk lesz) pont nem érdekel senkit ebböl a szempontbol.....

2018. jún. 14. 20:25
 13/18 anonim ***** válasza:
89%
2 éves gyerek mellett dolgozhatnál, akkor nem ilyennel kéne kitölteni az unalmas életedet. Ha nekem munkahelyen kölöksírást kéne hallgatnom, kirohannék a világból.
2018. jún. 14. 20:43
 14/18 anonim ***** válasza:
82%

Jézus Isten, pofám leszakad...én még ilyet nem hallottam...

Talán ha otthon főznél, mint minden anya...

2018. jún. 14. 22:02
 15/18 anonim ***** válasza:
100%

Dehogy. Senkit nem engednek be, de nem is akarnám még a visongó gyerekkel terhelni őket az ebédszünetükben.

Én se szeretem hallgatni más gyerekének a vinnyogását. Meg különben is nyolc órát ki lehet bírni külön. Van gyereked, foglald el magad vele.

2018. jún. 14. 23:29
 16/18 anonim ***** válasza:
100%

Az is kérdés, hogy fizetsz a kajátokért? Lehet, hogy a többiek úgy mennek be, hogy befizettek. Nálunk is járnak kívülről az üzemi konyhára, de csak elviszik a kaját, nem esznek ott. Lehet, a férjed cafetériába kapja az ebédet, ezért nem fizet. Ez nálunk legalábbis így van, és ha egyszer, valami miatt ott lenne valakim, valószínűleg nem akadna ki senki, ha kap egy adag ebédet, de ha rendszeres lenne, nem néznék jó szemmel.

Nem tudom, a férjednél hogy van ez a dolog, akár rá is lehet kérdezni -nem számonkérően-hogy igénybe veheted-e az ebédelést.

2018. jún. 15. 07:33
 17/18 anonim ***** válasza:
100%
munnkahelyi kajáldában én sem gyereksírást akarok hallgatni, hanem megpihenni munka közben 15 percre
2018. jún. 15. 09:30
 18/18 anonim ***** válasza:
100%

Nőként a pofám leszakad, hogy ezen felháborodsz.

Az én párom is ilyen helyre jár ebédelni, egy irodaház alsó szintjén egy "menza", idejárnak a környező irodaházakból is. Tehát te is bemehetsz, nem arról van szó. Nem fogják megkérdezni, hogy pontosan hol is dolgozol, lényeg, hogy náluk vedd meg a kajádat. A "munkavállalói éttermet" úgy értik, hogy felnőtt dolgozó emberek járnak oda, akik jó eséllyel nem kíváncsiak egy kétévesre (mivel örülnek, hogy ebédfszünet van, és nem a hülye kollégákat kell hallgatniuk, így lazítanának, pihennének).

2018. jún. 15. 11:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!