MÁV irodai munka = minimálbér?
Figyelt kérdés
Jó ha kap az ember br. 266 ezret? Vagy még kevesebbet adnak? Mi a tapasztalat?2022. aug. 3. 11:37
1/7 anonim válasza:
Kb. igen. Minimál. De nem csak az irodai. Minden MÁV al kapcsolatos munka ami nem vezetői pozíció vagy mozdonyvezető az nagyjából 200-300 között mozog.
2/7 A kérdező kommentje:
266-tól kevesebbet csak gondolom az általános iskolai végzettséggel betölthetők kapnak, mert ugyan ki menne manapság el minimálbérért...? Garantált bérminimum azért meg kell legyen, de már lassan annyiért se mennek el.
Én nettó 200-210-re gondolok hogy adhatnak, illetve illene adni. Mert ha nem, akkor az életbe nem találnak embert maguknak.
2022. aug. 3. 12:46
3/7 anonim válasza:
Forgalmisták kb nettó 224-270k között keresnek + juttatási csomag mindenféle kedvezmény nélkül.
4/7 A kérdező kommentje:
Mivel nem értek az itteni "rangsorhoz", a forgalmisták az irodista "fölött" vannak? Gondolom. De ha ott is megadnák akár csak az említett 224-et akkor nem lennék hátrébb mint most.
2022. aug. 3. 20:04
5/7 anonim válasza:
De azt tudni kell, hogy 12 órázás van
6/7 anonim válasza:
Melyik állásra jelentkezel?
Én most adom be irodai jellegű állásra, de nekem 400 bruttót javasoltak beírni a pályázatba olyanok, akik a vasútnál vannak már.
Amúgy azt fszt képzés nagyon keménynek tűnik és nem kevésbé felelősségteljes. Igaz, ha nincs más lehet belevágnék én is, de inkább szeretnék a Startnál elhelyezkedni már csak az érdeklődésem miatt is.
7/7 anonim válasza:
Néha szoktam nézni az engem érintő közlekedés és épìtőmèrnök állás ajánlataikat. Brutto 380 ert kerestek legutobb embert.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!