Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Azok a lányok akik egész...

Azok a lányok akik egész életükben mindent megoldottak a külsejükkel hogyan dolgozzák fel,hogy a korral elvesztik ezt a fegyvert?

Figyelt kérdés
2024. aug. 19. 20:54
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
78%
Ha ügyesek voltak szépen megszedték magukat az idő alatt.
2024. aug. 19. 20:59
 2/11 anonim ***** válasza:
80%

Mit lehet pontosan megoldani külsővel a társkeresésen kívül?

Oké tegyük fel hogy minden férfi akivel valaha találkozott egy szép nő, visszaélt a hatalmával, és szexhez kötötte az előremenetelét.

Az egyetemet könnyen elvégezte az ilyen nő, mert a professzorok kanosak voltak - a diplomája viszont meglett, ezt senki sem veheti el tőle akkor sem, ha már öreg és ronda.

Tegyük fel azt is, hogy a külseje miatt vették fel őt egy munkahelyre, mert az interjúztató (akinek később sose lesz köze hozzá) kanos volt - ettől a munka, és az ezzel járó későbbi munkatapasztalat az övé, senki sem veheti el tőle.

Azt is tegyük fel, hogy kapott előléptetéseket is, mert a főnök rá volt izgulva - a tapasztalat és pozíció attól még mindig az övé marad.

Szóval ha tényleg minden férfi ösztönlény körülöttük, attól ők még révbe tudtak érni; eljutottak olyan szintekig ahonnan már egyedül is meglesznek.

Vagy mire gondolsz? Arra hogy egy szép nő 20 éven keresztül semmit sem csinál, csak otthon ül, és sminkeli magát, a pasija meg nem vár el tőle semmit?

Hát; ha a nő sosem végez házimunkát, nem látja el a férfit, és gyerek sincsen, plusz rondán is öregszik, akkor gondolom ő megszívja. Ha létezik ilyen egyáltalán a világon.

Amúgy általában nem a szép nőkkel kivételeznek a férfiak, hanem a haverokkal. A nőknek - még ha tranzakciók sorozatából áll is a kapcsolat - általában nem adnak többet annál, mint amit nagyon muszáj ahhoz, hogy megkapják amit akarnak.

2024. aug. 19. 21:12
 3/11 anonim ***** válasza:
50%
Most is jól nézek ki. Jobban mint valaha hiába haladok a korba. Minden kornak megvan a szépsége. Én elégedett vagyok magammal, szerintem jól nézek ki.
2024. aug. 19. 21:14
 4/11 anonim ***** válasza:
76%
Én sosem értem el semmit ilyen módon, mégis szar érzés az, hogy régen szép arcom volt, most meg belenézek a tükörbe és megijedek magamtól.
2024. aug. 19. 21:18
 5/11 Lazy Lover ***** válasza:
72%
Úgy hogy a legtöbb okos nő gondol öreg korára a buta nem
2024. aug. 19. 21:30
 6/11 anonim ***** válasza:
28%

3

Attól függ milyen korban vagy, mert téged sem kímél majd az idő, főleg ha még dohányzol, hamarabb ráncosodik, szárad a bőröd, mint a füstölt szalonnának.

2024. aug. 19. 22:27
 7/11 anonim ***** válasza:
80%
Jajj mert gondolod, hogy akinek előnyös a külseje az mindent elér? :D Arra nem gondolsz, hogy nem mindenkinek van gusztusa dugni fűvel, fával? Ehhez jól kinézni sem kell. Ráadásul ez sem feltétlen egy életbiztosítás, úgy is lehet ám nagyot bukni. Sokan a mínuszról indulnak, a rossz családi körülmények és a pénztelenség miatt, ez itt a nagy gond. Kellő kitartás ambíció és önismeret kell ahhoz, hogy a sz@rból várat építs külsőtől teljesen függetlenül. Aki tudja teljesíteni a saját maga elé kitűzött REÁLISAN véghez vihető célokat, az többé-kevésbé megbékél a korral is, mert fejben is fejlődik. Nem irigykedni kell, hanem cselekedni.
2024. aug. 19. 22:59
 8/11 anonim ***** válasza:
85%
Hát most lehet hogy újat mondok neked, de a jobb külsejű emberek idősebb korban is jobb külsejűek mint a kortársaik, vagy akár a többi korosztály kevésbé szerencsés tagjainál is.
2024. aug. 19. 23:29
 9/11 anonim ***** válasza:
0%
Szarul. Majd látni fogod a sok femcel tömeget. Amerikában már elég sok van.
2024. aug. 20. 01:48
 10/11 anonim ***** válasza:
Mondjuk én sose használtam ki,de szokták mondani,hogy szebb lettem,vagy sokat letagadhatok a koromból.
2024. aug. 20. 07:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!