Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Hány olyan típusú ismerősötök...

Hány olyan típusú ismerősötök van, aki "ha odanyújtod neki a kisujjadat, kéri az egész kezedet"? Ki ilyen? Esetleg miben ilyenek?

Figyelt kérdés

júl. 30. 08:52
 1/10 anonim ***** válasza:
61%

Az emberek javarésze ilyen. Utálom is őket.

Kedvenceim azok, akik képesek utánad futni munkahelyen, hogy nincs-e kölcsön 10 euród mert nem tud kártyával fizetni mert nem működik a terminál, 2 nap múlva meg az hagyján hogy nem köszön, de úgy megy el melletted hogy rád sem néz. Amíg kell valami addig mindenki tud mézes-mázos lenni, ha viszont már nem vagy a javukra akkor tőlük meg is dögölhetsz.

júl. 30. 09:07
 2/10 anonim ***** válasza:
100%

#1 Azért a "mindenki" és a "javarészt" hatalmas nagy túlzás.

Vannak ilyen emberek, nekem is van ilyen ismerősöm. Jól kell tudni kezelni őket. Ha én odaadom a karomat is, azért én is hibás vagyok ám!

júl. 30. 09:10
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
Egyről tudok biztosan. Megkért, hogy vigyázzak a gyerekre, párszor megtettem, utána rendszeresen ezt akarta, meg én vigyem oviba, dokihoz stb. Menjek el neki boltba, vigyek neki fejfajascsillapitót. A legjobb az volt, mikor kért tőlem pénzt, mert nincs kaja otthon, persze adtam mert a gyerekét néztem. Erre másnap meg Horvátországból nyaralva rakott fel fotókat a közösségi oldalra. Na, akkor álltam le a segítséggel irányában.
júl. 30. 10:25
 4/10 anonim ***** válasza:
100%

Mind ilyen. Pl munkatárs megkért, hogy cseréljek vele/menjek be helyette x napon. Utána már kérdés nélkül átírta a beosztást. Még csak nem is szólt a barom, hogy tudjak róla. Volt pl hogy senki nem volt bent váltani az éjszakást.

Volt aki megkért, hogy vigyázzak a kölykére. Egyszer belementem, utána szó nélkül hozta volna.

Adjak már egy ezrest. Hónapokig nem adja meg, de folyamatosan kéregetne tőlem kisebb összegeket. Közbe 300+ kmre megy fürdőzni, éttermekbe jár.

júl. 30. 10:38
 5/10 anonim ***** válasza:
Az egész apai famíliám.
júl. 30. 10:58
 6/10 anonim ***** válasza:
Anyósomék kilencven százaléka.
júl. 30. 15:39
 7/10 anonim ***** válasza:

A munkatársaimnak egy csordacsoportja ilyen: az egyik szó szerinti ingyenélő, mert neki prominens ismerősei vannak, így mindent megtehet. A másik csatlakozik a körhöz, mert az meg egy ágról szakadt "határon innen és túl"-i, aki csakis a hasznot keresi mindenben (ingyenkaja, ingyenruha, stb.). A harmadiknak kicsit reálisabb ez a fajta személyisége, mert kiskorában nagy szegénységben éltek, így megtanulta, hogy minden érték, így egy alternatív életvitelt él, amivel azért másokat is vegzál...

Lényegében akkor 3 ilyen van.

júl. 30. 17:33
 8/10 anonim ***** válasza:
Nincsen egy se. Lekoptatom és semmibe nézem az ilyen embereket.
júl. 30. 18:30
 9/10 anonim ***** válasza:
Már egy darab se. Mindent kipucoltam az életemből. Így vagyok egyedül már majdnem 10 éve…
júl. 30. 18:55
 10/10 anonim ***** válasza:
Már egy ilyen sincsen, de régebben volt belőlük; főleg osztály-, és munkatársak. "Csak ebben az egyben segíts!" kezdetű dolog, aminek a vége mindig az lett, hogy azt várták volna el, hogy végül mindent én csináljak helyettük. Vagy 1x oda találtam adni az egyik jegyzetem, vagy rosszabb, a házim, és onnantól automatikusan tőlem várták el mindig, hogy odaadjam. Munkatársaknál már tudtam nemet mondani, osztálytársaknál csak későn sikeredett ezt megtanulni és a gyakorlatban alkalmazni. Sajnos.
aug. 2. 23:34

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!