Mas is ugy van, hogy egesz evben varta a nyarat, most meg nincs is kedve kimenni a lakasbol?
Figyelt kérdés
A folyamatos hoseg miatt.júl. 29. 11:37
1/8 anonim válasza:
Én nem vártam mert tudtam hogy nem lesz kedvem kimenni ilyen melegbe xd
2/8 anonim válasza:
egy kicsit igen, a nyár sem annyira szupidupi, mint ahogy a végtelennek tűnő sötét hideg téli napokon elképzeli az ember
de azért határozottan nehezebben lesz belőle elegem és hamarabb elkezd hiányozni, mint a tél. főleg az olyan nyarak, ahol nincs végig 35 fok, hanem időnként jön egy kis felfrissülés
3/8 anonim válasza:
Vártam, pedig tudom, hogy a nyár nem az én évszakom (az alacsony vérnyomás és a hőség erős párosítás), de valahogy mégis jóval kevesebb energiám, kedvem van kimenni, mint vártam, vagy, mint gondoltam volna.
4/8 anonim válasza:
Én is vártam, pedig nekem sem a kedvenc évszakom, de ilyenkor van hosszabb szabadságom. Ugyanúgy, mint te, én is alig mozdulok ki, még igazi nyaraláson se voltam, bár a Balatonban fürödtem párszor. De már kezd elfogni a szomorúság, hogy lassan vége lesz a szabadságnak, ami azért mégiscsak egy jó dolog, attól füghetlenül, hogy főleg a semmivel telt/telik.
5/8 anonim válasza:
Én a karácsonnyal vagyok így. Már most nézem a díszeket, tervezek, aztán eljön és már hányok tőle, mert pofátlanul az arcomba tolják októberben!
6/8 anonim válasza:
Én az első tavaszi napsugarak megjelenésekor elkezdek rettegni a nyártól, hőségtől, kialvatlanságtól, izzadástól, mindentől... Igazából ahhoz képest még nem is volt olyan szörnyűséges. Attól persze még mindig rettegek, h kábé szeptember végéig ez lesz, és addigra teljesen kimerülök.
7/8 A kérdező kommentje:
Azert aug. 20 utan mar kellemes szokott lenni, nem kell szept. vegeig varni.. :)
júl. 29. 20:43
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!