Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Ismerős helyzet, amikor 3 fős...

Ismerős helyzet, amikor 3 fős magyar család a strandon lefoglal (ingyenes) 3 padot, 2 asztalt, 3 napozóágyat, aztán eltűnnek egész napra?

Figyelt kérdés

Ezek az emberek mire gondolnak ilyenkor?

Másik eset amikor valaki egyedül 2 ingyen napozóágyat lefoglal, egyet magának, egyet a táskájának(!), mindezt közvetlenül egy pad mellett. És fel van háborodva, amikor udvariasan elkérek egyet, amin a szatyrot tarja. Mondván a 15 centiméterre levő padra is teheti a műanyag szatyrot, ha már nem kívánja a fűre tenni 🤣

aug. 9. 12:08
 1/9 anonim ***** válasza:
100%

Nem, mert nem járok strandra.

Egyébként a tömegközlekedési eszközökön ugyanezt csinálják, egy helyet foglal a s*gge és még két helyet a cuccai. Aztán, ha szólsz, hogy elnézést, nem szeretnék másfél órát állni a vonaton, leülhetnék-e, akkor húzza a pofáját.

aug. 9. 12:12
 2/9 anonim ***** válasza:
52%
Nem.
aug. 9. 12:21
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Szokjál hozzá, a társadalom jelentős része az ilyen plebejus söpredék.
aug. 9. 12:23
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
Nekem harmadik trimeszteres terhesen nem jut hely a buszon táskák miatt :D bunkók az emberek, ez van.
aug. 9. 12:25
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
#4 Miért nem szólsz? Én nem vagyok terhes, de simán megtanultam az évek során, hogy szólni kell.
aug. 9. 12:27
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
4-es szólj, nem minden kismama akar leülni, van akinek jobb állni. Nem fog senki azon a kispicsanyi helyen szorongani a táskájával, hogyha a mellette lévő helyre amúgy senki nem tart igényt.
aug. 9. 12:38
 7/9 anonim ***** válasza:
Dunát lehetne rekeszteni ilyen példák hosszú sorával. A parkolóban 2-3 helyet is elfoglaló istenkirálytól kezdve a metrón 3 ülést elfoglaló császárig hetekig lehetne sorolni a példákat.
aug. 9. 12:54
 8/9 anonim ***** válasza:

Te még nem is jártál rosszul!

A feleségem egy barátjával elment a csillaghegyi strandra - Budapesten.

Aztán előkerült valahonnan egy "david star team", - akik addig helyezkedtek, kombináltak, míg mindenkit elüldöztek a tolakodó magatartásukkal arról a közös használatú padról, amelyre a kiinduló helyzetkor egyikük sem fért volna.

aug. 9. 16:35
 9/9 anonim ***** válasza:
74%

Sajnos ez hihetetlenül gyakori magatartás, bár szerencsére eddig "csak" buszon tapasztaltam meg hasonlót, legalábbis saját bőrön. Amikor valaki úgy ül le, hogy minimum egy helyet foglal le pluszban a kistáskájával, míg mások leülni sem tudnak. Ennél csak az a jobb, amikor a négyes ülést foglalják így be.

Volt egy idő, amikor hotelben dolgoztam, ott is többször fordult elő olyan, hogy valaki reggel lement, kipakolt törölközőt 1-2 napágyra, aztán eltűnt egész napra. Azért az bunkóság volt egy másik szinten.

aug. 9. 23:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!