Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Ez a viselkedes mit jelent? L

Ez a viselkedes mit jelent? L

Figyelt kérdés

Egy ferfi valamikor egesz nap ha lat akkor flortol velem meg hasonlok, utana meg (nem tudom mi okbol) ugy csinal mintha ott se lennek. Peldaul vagyunk egy helyisegben, es csak pl egy haverjahoz beszel es meg csak veletlenul se nez ram, pedig tudja, hogy ott vagyok.

Es nem gondolom azt, hogy csak engem kene neznie meg mittudomen, de ez fura nekem, hogy mintha direkt nem nezne oda, mintha csak levego lennek.

aug. 17. 17:20
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
0%
L Lehetetlen Lusta Lázító, valamelyiknek a rövidítése az L
aug. 17. 17:27
 2/11 anonim ***** válasza:
Az, hogy jelentéktelen vagy számára. Szó szerint. Vedd komolyan amit irok, és amikor újból jönne szórakozni,mert unatkozik, ints neki..
aug. 17. 17:32
 3/11 A kérdező kommentje:
De akár egy napon belül is ez változik nála.
aug. 17. 17:36
 4/11 anonim ***** válasza:
22%
Rondának tart.
aug. 17. 17:39
 5/11 anonim ***** válasza:
Lehet, hogy nem vagy elég nyitott, mikor flörtöl veled és ezért féltékennyé akar tenni azzal, hogy nem foglalkozik veled.
aug. 17. 18:32
 6/11 A kérdező kommentje:
5 Lehetseges. Volt olyan, hogy odamentem melle es ahhoz a haverjahoz akivel beszeltek, es o akkor sem nezett ram, azert ez eleg feltuno volt nekem😅
aug. 17. 18:35
 7/11 anonim ***** válasza:
0%
Mi az a L?
aug. 17. 18:37
 8/11 anonim ***** válasza:
0%
Bakker egy ember egyszer ezzel beszél maskor azzal es igy tovább.
aug. 17. 19:09
 9/11 anonim ***** válasza:
40%
L mint levegő.
aug. 17. 19:11
 10/11 anonim ***** válasza:
50%
Igen. Akkor valószínűleg játszma a dolog és bejöhetsz neki. Legközelebb ha nyit feléd beszélj vele.
aug. 17. 19:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!