Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Miért törli haverom az üzenete...

Miért törli haverom az üzeneteket?

Figyelt kérdés

Legjobb haverom csinálja azt mostanában, hogy messengeren írkál, és mivel nem vagyok mindig telefonközelben, főleg ha itthon kint csinálok valamit, ezért egy idő után ha nem válaszolok neki, ő visszamenőleg kitörölgeti amiket küldött.

Ezt régebben nem csinálta.

Nem tudom, hogy iyenkor sértésnek veszi, vagy miért van ez, mert később már nem is irja, küdi el ugyan azt.

Szerintetek?

Nektek van ilyen ismerősötök?

aug. 16. 22:20
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
3%

Mert mivel nem nézted meg X időn belül, hanem szartál a fejére, így meg gondolta Magát és inkább kitörölte, hogy nem basztat Vele

Ha nem szólsz Neki, hogy dolgod van és csak fogod Magad elmész az sértő, annyit azért írjunk már a másiknak, hogy figyu dolgom van, nem az van, hogy le szarlak, hanem ezt el kell végeznem

Mert Ő meg úgy veszi le szarod és meg gondolja Magát, hogy akkor úgy se érdekled mit ír

aug. 16. 22:26
 2/15 anonim ***** válasza:
69%
A legjobb haverod nem egyenes, azok csinálják ezt..
aug. 16. 22:27
 3/15 anonim ***** válasza:
93%
Ugyan már, egyes, mért kéne bárki kedvéért haptákba állni a mobilnál és azonnal reagálni? Neked nincs életed? Másnak van!
aug. 16. 22:35
 4/15 anonim ***** válasza:
7%

Hiába a lepontozás, nem azt mondtam, hogy haptákban, hanem annyira ne legyünk már tuskók, hogy haverunktól / barátunktól szó nélkül el megyünk főleg, ha baja van, annyit írjunk már le 3 másodpercben, hogy figyu megyek megcsinálom a dolgom

És nincs probléma

Na túrjátok rám nyugodtan a le pontozást, mint ha annyira érdekelne, jöhet rám mind, ki lehet élni a frusztrációtokat a neten, amit nem tudtok kezelni felnőtt módjára, ahogy egy beszélgetést sem, hogy annyit megírok, és annyi empátiám van, hogy figyu dolgom van ne haradgudj, majd írok lol

aug. 16. 22:40
 5/15 anonim ***** válasza:
0%

Még szövegérteni sem tud a 3-as sem, mert nem ezt írtam, de azért nagyon okos vagy és ide röfögöd azt, amit oda se írtam

Azt írtam csak annyit kéne megírni, hogy ne haragudj, megcsinálom a dolgom, később írok

Nem, haptákban kell állni, hát hol a francba írtam ilyet vagy utaltam erre?

Olvassunk már bakker

aug. 16. 22:42
 6/15 anonim ***** válasza:
64%
Nem mondod, hogy állandóan be kell jelenteni, ha csinálsz valamit, és nem ragasztottad a kezedet a mobilodhoz? Nyilván nem a szerelmi bánata elzokogása közepette hagyja faképnél, hanem a laza, ritkás és lényegtelen szószaporítás közben.
aug. 16. 22:44
 7/15 anonim ***** válasza:
0%

ma 22:44

Ez ugyanaz, mint a boltból kimenni tuskó mód köszönés nélkül

Sokan csinálják, ezért nem gond

De igen is gond, mert tuskóság, attól mert sokan parasztok

Nagyon megerőltető az a 3 másodperc az életedből, ameddig le írod, hogy megcsinálod a dolgod és akkor minden hiszti meg lelkifurka meg üzenet törölgetés nélkül meg tudod csinálni a napi feladataidat?

Ennyin múlik, hogy egy kicsit figyeljünk már a másikra is és ne tuskóskodjunk már, alapvető emberi intelligencia lenne, hogy a beszélgető partneremet nem hagyom faképnél, hanem ha erőltetve is van a beszélgetés egyenes módon meg kell mondani, hogy megyek, mert eleve nincs sok értelme a beszélgetésnek így

Nem kell itt trükközni meg a mögé bújni, hogy jaj dolgom van

Legyél férfi, írd meg, kész

aug. 16. 22:48
 8/15 anonim ***** válasza:
61%
Senki nem várhatja el a másiktól, hogy folyamatosan őt hallgassa. Létezik ilyen képesség már kétéves kortól, hogy késleltetés. A haverja ki fogja bírni, ha nem azonnal kap választ a rizsázására. Nem sajátíthatja ki a kérdezőt. Nem egy létfontosságú megbeszélésben vannak, hanem a haverja unalmában löki a sódert. Ha a barátja egész nap dumál, és a kérdező néha ránéz, és ír rá egy mondatot, vagy csak elolvassa, naponta 10-szer kell bejelentenie, hogy most WC-re megyek, most kertészkedni megyek, most kávét főzni megyek, most kutyával labdázni megyek?
aug. 16. 22:54
 9/15 anonim ***** válasza:
50%

...Az előbb írtam le könyörgöm

" ameddig le írod, hogy megcsinálod a dolgod "

A megcsinálom a dolgom, dolgaimat mindent egyben le takar már, hogy mész kutyát sétáltatni meg a fene tudja miket csinálsz

Haverodnak / barátodnak eleve tudnia kéne, hogy mit szokásod csinálni, azt ezen meg nem kéne besértődnie, hogy le írod, hogy megcsinálod a dolgaidat, még mindig nem azt írtam, hogy mindent be kell jelenteni

Le írod, hogy megcsinálod a dolgod azt Te is egyszer le tudod az elintézni valóidat vagy megírod Neki eleve, hogy ne haragudj sűrű napom van, ezt meg azt meg kell csinálni, de írok mihelyt tudok

Ez olyan nagy teher?

Komolyan?

Ennyi?

De ha nem írod le és tuskó mód ott hagyod, Te se várd a bajban, hogy majd ott lesz Neked és pont rád ér, mert nem így működik egy barát / haver, hogy fogom azt akkor rángatom elő amikor Nekem van kedvem, ez kihasználás

aug. 16. 23:04
 10/15 anonim ***** válasza:
61%
Ez beteges.🤦‍♀️
aug. 16. 23:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!